Divizia A1 (f): CSM Lugoj – CSM Târgoviște, meciul etapei a 13-a. Programul complet al rundei

CSM lugoj volei divizia A1
CSM lugoj volei divizia A1
CSM Lugoj

Și fetele au ajuns la etapa a 13-a în Divizia A1 la volei. Partidele sunt întinse pe două zile, un meci fiind transmis în direct la DigiSport.

Cel mai interesant meci al rundei, din punctul meu de vedere, se va disputa la Lugoj, acolo unde echipa locală, mereu imprevizibilă, întâlnește pe CSM Târgoviște, o formație aflată în căutarea titlului, motiv pentru care a și făcut cele mai spectaculoase transferuri în iarnă.

Privit de la distanță, dar fără a ne uita și în clasament, un derby al etapei ar fi Dinamo – Rapid. Numai că de giuleștence a rămas doar numele, din păcate, ele neobținând nici un punct în 12 meciuri și încheind clasamentul primei ligi.

Dacă aveți DigiSport, puteți vedea sâmbătă, pentru prima dată în acest sezon, formația Penicilinei Iași. Evident, televizarea se realizează deoarece în Copou sosește campioana, Alba Blaj.


Divizia A1 (f) – programul etapei a 13-a

Sâmbătă

Ora 13.00: Dinamo – Rapid

Ora 13.30: Penicilina Iași – Alba Blaj (în direct la DigiSport 2)

Ora 14.00: Medicina Târgu Mureș – ”U” Cluj (se joacă la Cluj)

Ora 14.00: CSM U Craiova – CSM București

Ora 18.30: CSM Lugoj – CSM Târgoviște

Duminică

Ora 14.00: Unic Piatra Neamț – Știința Bacău

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns