Divizia A1 (f): CSM Lugoj s-a impus la Timișoara, cu Agroland. Rezultatele etapei a șasea a campionatului 2018/ 2019

CSM Lugoj si bucuria primei victorii la Timisoara

Etapa a șasea a Diviziei A1 la volei feminin a avut parte de un rezultat surpriză la Timișoara, dar și de primul succes al dinamovistelor din această ediție a întrecerii interne.
La Timișoara, CSM Lugoj s-a impus cu scorul de 3-2, la capătul unui meci dramatic, în care a fost egalată după ce a condus cu 2-0 la seturi, dar în care s-a impus cu 15-10 în setul decisiv. Kocic, autoare a 24 de puncte, a fost eroina învingătoarelor, ea fiind secondată de Daiana Roman, cu 14 puncte. De la gazde, Andreea Petra a reușit 13 puncte, dar dincolo de rezultatul ei individual, contează că s-a recuperat după accidentarea care a făcut-o să rateze primele meciuri din acest campionat. Cea mai eficientă jucătoare a timișorencelor a fost Orle, autoare a 14 puncte.

CSM Lugoj si bucuria primei victorii la Timisoara
CSM Lugoj si bucuria primei victorii la Timisoara

Campioana, CSM București, nu a avut nici o problemă în a se impune la Cluj, cu Universitatea. Kodola (15 puncte) și Salaoru (11 puncte) au fost cele mai eficiente jucătoare ale bucureștencelor. De la gazde s-a remarcat Bucur (11 puncte).

Cealaltă pretendentă la titlu, Volei Alba Blaj, a obținut o nouă victorie în minimum de seturi, 3-0 cu Știința Bacău. Aleksic (14 puncte), Baciu și Lazarevic (câte 12) au fost cele mai eficiente jucătoare ale gazdelor. De la moldovence s-au remarcat Koleva (14 puncte) și Cazacu (9 puncte).

La Galați, s-a consemnat o premieră: prima victorie a dinamovistelor în acest campionat. Bucureștencele s-au impus cu scorul de 3-1 în fața unei alte formații fără victorie înaintea acestei etape. Burazer (17 puncte) și Cioroianu (16 puncte) au fost liderele dinamovistelor. De la gazde s-au remarcat Selimovic (15 puncte) și Barakova (12 puncte).CITEȘTE ȘI:   Cadeți: Rezultatele etapei a treia a campionatului 2018/ 2019

Divizia A1 (f): Rezultatele etapei a șasea a campionatului 2018/ 2019

Sâmbătă, 24 noiembrie

„U” Cluj – CSM București 0-3 (21-25, 18-25, 13-25)

CSU Belor Galați – Dinamo 1-3 (21-25, 19-25, 25-23, 15-25)

Agroland Timișoara – CSM Lugoj 2-3 (22-25, 23-25, 25-21, 25-23, 10-15)

Volei Alba-Blaj – Știința Bacău 3-0 (25-22, 25-22, 25-18)

CSM Târgoviște a stat

CITEȘTE ȘI: Rezultatele primei etape a Diviziei A1 la volei feminin, campionatul 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a doua a Diviziei A1 la volei feminin, campionatul 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a treia a Diviziei A1 la volei feminin, campionatul 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a patra a Diviziei A1 la volei feminin, campionatul 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a cincea a Diviziei A1 la volei feminin, campionatul 2018/ 2019Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

CITEȘTE ȘI:   Cadete: Rezultatele etapei a șaptea a campionatului 2019/ 2020

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns