Divizia A1 (f): CSM Târgoviște a câștigat fără emoții la Lugoj. Ultimul meci al etapei are loc duminică dimineață

csm targoviste echipa de volei feminin din sezonul 2018/ 2019

Etapa a 17-a a Diviziei A1 la volei feminin s-a scurs până acum fără surprize.
În al doilea meci din cadrul etapei a 17-a a Diviziei A1 la volei feminin, CSM Târgoviște și-a confirmat statutul de favorită și s-a impus cu scorul de 3-0 la Lugoj, cu CSM. Sara Klisura, cu 17 puncte, și Jelena Alajberg, cu 15 puncte, au fost cele mai eficiente jucătoare ale învingătoarelor. De la gazde s-au remarcat Nina Kocic (8 puncte) și Andreea Petra (5 puncte).

Duminică, de la ora 11.00, va avea loc meciul Dinamo – Volei Alba Blaj. Partida se va disputa în sala din Șoseaua Ștefan cel Mare.

În primul meci al etapei a 17-a, ”U” Cluj s-a impus cu scorul de 3-2 în fața celor de la Belor Galați.Divizia A1 (f): Rezultatele etapei a 17-a

Joi, 7 martie

Belor Galați – U Cluj 2-3 (24-26, 19-25, 25-17, 25-21, 9-15)

Vineri, 8 martie

CSM Lugoj – CSM Târgoviște 0-3 (18-25, 12-25, 14-25)

Duminică, 10 martie

11.00 Dinamo – Volei Alba BlajCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns