Divizia A1 (f): CSM Târgoviște a trecut și de Volei Alba Blaj și e singura echipă invincibilă din campionat

Bucuria fetelor de la CSM Târgoviște după victoria obținută în fața campioanei, Volei Alba Blaj

CSM Târgoviște a rămas singura formație neînvinsă în Divizia A1 la volei feminin, după ce a învins campioana, pe Volei Alba Blaj.
Formația din Târgoviște s-a impus cu scorul de 3-2 în fața blăjencelor, într-un meci disputat la Medgidia. Heydi Casanova, autoare a 30 de puncte, a fost eroina învingătoarelor, ea fiind secondată de Gergana Dimitrova, cu 15 puncte. De la Volei Alba Blaj s-au remarcat Ioana Baciu (23 de puncte), Bojana Milenkovic și Maja Aleksic, ambele cu câte 20 de puncte.

În urma acestui rezultat, formația din Târgoviște a rămas singura neînvinsă în acest campionat. Drept urmare, e lider solitar în clasament.

Bucuria fetelor de la CSM Târgoviște după victoria obținută în fața campioanei, Volei Alba Blaj
Bucuria fetelor de la CSM Târgoviște după victoria obținută în fața campioanei, Volei Alba Blaj

CSM Lugoj a revenit de la 0-2 și a învins pe FC Argeș

Un meci spectaculos a avut loc și la Voluntari, acolo unde CSM Lugoj a revenit de la 0-2 la seturi cu FC Argeș pentru a se impune cu 3-2. Milena Koprivica (19 puncte) și Nina Kocic (18) au fost cele mai bune marcatoare ale învingătoarelor. De la piteștence s-au remarcat Daniela Lupescu (16 puncte) și Nina Jakic (15 puncte).

În cel de-al treilea meci al zilei, dar care, de fapt, a deschis seria partidelor de duminică, Dinamo s-a impus cu scorul de 3-0 în fața Rapidului. Dinamovistele Ouattara, cu 16 puncte și Karakasheva, cu 13, au fost cele mai bune marcatoare ale meciului. De la Rapid s-a remarcat Iuna Zadorojnai (11 puncte).
Divizia A1 (f): Programul și rezultatele turneelor 4 și 5

Grupa Voluntari

Sâmbătă, 28 noiembrie

Știința Bacău – Dinamo 0-3 (18-25, 16-25, 22-25)

CSO Voluntari – FC Argeș 3-0 (25-22, 25-20, 25-17)

Duminică, 29 noiembrie

Dinamo – Rapid 3-0 (25-21, 25-22, 25-22)

FC Argeș – CSM Lugoj 2-3 (25-19, 27-25, 12-25, 18-25, 7-15)

Luni, 30 noiembrie

13.00 Știința Bacău – CSM Lugoj – în direct AICI

17.00 CSO Voluntari – Rapid – în direct AICI

Grupa Medgidia

Dumincă, 29 noiembrie

CSM Targoviște – CSM Volei Alba Blaj 3-2 (21-25, 28-26, 22-25, 25-19, 15-13)

Luni, 30 noiembrie

Ora 18.00 CS Medgidia – CS U NTT DATA Cluj – în direct AICI

Marți, 1 decembrie

Ora 16.00 CSM Volei Alba Blaj – CS U NTT DATA Cluj – în direct AICICadoul ideal pentru jucătoarele de volei de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, acolo de unde puteți comanda fel de fel de produse corespunzătoare pasiunii voastre. Mai jos puteți vedea setul de lanț cu pandantiv și cercei. Comenzile mai mari de 100 de lei beneficiază de transport gratuit în toată țara.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns