Divizia A1 (f): Dinamo a câștigat primul meci al etapei a 16-a. Runda continuă sâmbătă și duminică

dinamo volei bucurie feminin
dinamo volei bucurie feminin foto
Bucuria dinamovistelor (foto: Facebook Dinamo)

 

Etapa a 16-a a Diviziei A1 la volei feminin a început cu un meci spectaculos, așa cum era de așteptat.

Dinamo a învins azi cu scorul de 3-1 pe CSM Lugoj în primul meci al etapei a 16-a a Divizia A1 la volei feminin. Așa cum era de așteptat, chiar dacă Dinamo pornea ca favorită, Lugojul a pus foarte multe probleme doar o minge sau două făcând ca oaspetele să nu plece cu măcar un punct din Capitală.

Etapa va continua sâmbătă cu alte patru meciuri, dintre care se detașează Știința Bacău – CSM București, un meci deschis oricărui rezultat. Va fi interesant de văzut cum se prezintă echipa bucureșteană după victoria extraordinară din Germania, care a apropiat-o foarte mult de semifinalele Cupei Challenge. De regulă o astfel de victorie europeană face mult mai dificil de gestionat primul meci de campionat, pentru că euforia este mare și la câteva zile distanță.

Duminică se dispută ultima partidă a rundei, un alt derby, CSM Târgoviște – Medicina Târgu Mureș. Meciul va fi transmis în direct la DigiSport.

Divizia A1 (f) – Programul și rezultatele etapei a 16-a

Vineri

Dinamo – CSM Lugoj 3-1 (22-25, 25-20, 28-26, 25-19)

Sâmbătă

Ora 13.00: ”U” Cluj – Penicilina Iași

Ora 16.00: Rapid – Unic Piatra Neamț

Ora 17.00: Știința Bacău – CSM București

Ora 18.00: Alba Blaj – SCM U Craiova

Duminică

Ora 11.00: CSM Târgoviște – Medicina CSS Târgu Mureș (în direct la DigiSport)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns