Divizia A1 (f): Dinamo a obținut o victorie mare la Târgoviște. Rezultatele etapei a cincea

Bucuria dinamovistelor după victorie de la Târgoviște, din etapa a cincea a Diviziei A1

Etapa a cincea a Diviziei A1 la volei feminin a avut cap de afiș meciul de la Târgoviște, între echipa locală și Dinamo. Meciul s-a ridicat la înălțimea așteptărilor și a avut și un plus: a fost televizat, așa că toți iubitorii voleiului din țară s-au putut bucura de prestația jucătoarelor celor două echipe.
Dinamo s-a impus cu scorul de 3-1 la Târgoviște, dar toate cele trei seturi câștigate de bucureștence au fost la limită, semn că au și o bună pregătire psihologică, nu doar fizică și tehnică. Cele mai multe puncte de la învingătoare le-au reușit Maria Karakasheva (19) și Maja Savic (17), în vreme ce de la gazde a strălucit falsul Yusleyni Herrera, cu 29 de puncte, un record pentru actuala ediție a campionatului. A fost urmată de Tanja Sredic, cu 16 puncte.

FC Argeș a obținut prima victorie de la revenirea în Divizia A1. Piteștencele au învins pe propriul teren, cu scorul de 3-1, o altă nou-promovată, CS Medgidia. De la învingătoare s-au remarcat Andrea Lakovic (17 puncte) și Edina Selimovic (14), iar de la adversare Loredana Dobriceanu (15 puncte) și Glauciele Martins (13 puncte).

Campioana, Volei Alba Blaj, s-a impus cu 3-0 în fața Universității Cluj. Ioana Baciu, cu 16 puncte, a fost cea mai bună marcatoare a învingătoarelor, ea fiind urmată de Ramona Rus, cu 11 puncte. De la adversare, Adina Stanciu, cu 11 puncte, a fost cea mai valoroasă jucătoare.
Belor Galați a demonstrat încă o dată că este una dintre echipele bune ale campionatului, învingând cu 3-0 pe Rapid. Sorina Miclăuș (12 puncte) și Borislava Saykova (10 puncte) au fost cele mai bune marcatoare ale gălățencelor, în timp ce de la bucureștence s-au remarcat Irina Radu (11 puncte) și Claudia Lupescu (10 puncte).

În ultimul meci al etapei, CSM Lugoj a trecut cu 3-0 de CSO Voluntari, urcând, grație conjuncturii (numărul de meciuri disputate) pe primul loc în clasament.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.Divizia A1 (f): Rezultatele etapei a cincea a campionatului 2019/ 2020

Sâmbătă, 2 noiembrie

CSM Târgoviște – Dinamo 1-3 (28-30, 25-18, 25-27, 23-25)

CSM Lugoj – CSO Voluntari 2005 3-0 (25-14, 25-16, 25-16)

CSU Belor Galați – Rapid 3-0 (25-17, 25-18, 25-23)

CSM Volei Alba Blaj – CS „U” NTT Data Cluj 3-0 (25-23, 25-17, 25-14)

FC Argeș – CS Medgidia 3-1 (25-21, 18-25, 25-16, 25-17)

CITEȘTE ȘI: Rezultatele primei etape a Diviziei A1 (f) a campionatului 2019/ 2020

CITEȘTE ȘI: Rezultatele celei de-a doua etape a Diviziei A1 (f) a campionatului 2019/ 2020

CITEȘTE ȘI: Rezultatele celei de-a treia etape a Diviziei A1 (f) a campionatului 2019/ 2020

CITEȘTE ȘI: Rezultatele celei de-a patra etape a Diviziei A1 (f) a campionatului 2019/ 2020


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns