Divizia A1 (f): Dinamo, cu 5 jucătoare sub 20 de ani, a învins Clujul. Vineri avem un meci televizat. Programul turneelor

Primul meci al turneului 3 al Diviziei A1 la volei feminin a demonstrat că atunci când un club de primă ligă are un centru puterenic de junioare sau de juniori, coronavirusul nu mai este neapărat o problemă. Pentru că Dinamo, dacă nu aducea cinci fete de la junioare nu avea cum să se prezinte cu 6 jucătoare cu test negativ pe teren în turneul pe care îl organizează.
Sabina Hantău, Paula Partnoi, Nadia Staicu, Alexandra Ion și Daria Andronache sunt cele cinci junioare crescute la centrul de copii, prezente în lotul de joi al dinamovistelor în meciul cu Universitatea Cluj. Iar primele trei au fost titulare, în vreme ce Alexandra Ion a intrat în seturile 2 și 4. Iar dacă le socotim și pe Irina Kosinski și pe Marisa Radu, care abia au terminat junioratul și care sunt tot produse ale centrului de copii și juniori ai dinamoviștilor, ajungem la alte 7 fete de primă ligă produse de antrenorii Adrian Radu și Daniela Mincă la ”mini-Dinamo”. Iar dacă fosta internațională este relativ nouă în această meserie, pentru că a jucat la nivel înalt până acum câțiva ani, dar se dovedește de pe acum o formatoare de excepție a viitoarelor talente, în ceea ce-l privește pe Adrian Radu, el este deja unul dintre cei mai valoroși antrenori de copii și junioare din țară. De altfel, în acest moment cred că are cel puțin 30 de jucătoare pe care le-a crescut și care acum joacă în prima ligă.

Bucuria dinamovistelor după un punct câștigat cu Universitatea Cluj
Bucuria dinamovistelor după un punct câștigat cu Universitatea Cluj (FOTO: Doarvolei.ro)

Trecând la meciul cu Universitatea Cluj, trebuie spus că Dinamo s-a impus cu scorul de 3-1, Maria Karakasheva făcând cele mai multe puncte, 23. Ea a fost urmată de Paula Partnoi, cu 16. Dar întreaga echipă a dinamovistelor trebuie remarcată. De partea cealaltă au ieșit în evidență Adina Stanciu, cu 16 puncte, și Gabriela Danciu, cu 12.

Meciurile grupei 4 vor continua vineri cu partida dintre U Cluj și Belor Galați.

Tot vineri vor începe și întâlnirile din Grupa 1 și din Grupa 3, pentru că la Pitești, în Grupa 2, se va juca doar duminică după neprezentarea celor de la Medicina Târgu Mureș din cauza coronavirusului.

Înainte de a vedea programul complet al meciurilor Turneului 3, vă reamintesc că vineri, de la ora 15.00, veți putea viziona în direct pe TVR 3 meciul CSM Târgoviște – Știința Bacău.
Divizia A1 (f): Programul Turneului 3

Grupa 1 (Lugoj)

Vineri, 20 noiembrie

18.30 CSM Lugoj – CSO Voluntari 2005 – în direct AICI

Sâmbătă, 21 noiembrie

18.30 CSO Voluntari 2005 – CS Medgidia – în direct AICI

Duminică, 22 noiembrie

18.30 CSM Lugoj – CS Medgidia – în direct AICI

Grupa 2 (Pitești)

Vineri, 20 noiembrie

FC Argeș – CSU Medicina CNUE Tg. Mureș 3-0 – decis la ”masa verde”

Sâmbătă, 21 noiembrie

CSU Medicina CNUE Tg. Mureș – CSM Volei Alba Blaj 0-3 – decis la ”masa verde”

Duminică, 22 noiembrie

17.00 FC Argeș – CSM Volei Alba Blaj – în direct AICI

Grupa 3 (Târgoviște)

Vineri, 20 noiembrie

15.00 CSM Târgoviște – Știința Bacău – în direct la TVR 3

Sâmbătă, 21 noiembrie

14.00 Știința Bacău – Rapid – în direct la TVR 3

Duminică, 22 noiembrie

18.00 CSM Târgoviște – Rapid – în direct AICI

Grupa 4 (Dinamo)

Joi, 19 noiembrie

Dinamo – ”U” Cluj 3-1 (25-18, 25-22, 22-25, 25-18)

Vineri, 20 noiembrie

17.00 ”U” Cluj – Belor Galați – în direct AICI

Sâmbătă, 21 noiembrie

17.00 Dinamo – Belor Galați – în direct AICI
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns