Divizia A1 (f): Etapa a 13-a programează, duminică, derby-ul Alba Blaj – CSM București. Alte trei meciuri sunt sâmbătă

alba blaj volei

Etapa a 13-a a Diviziei A1 la volei feminin are cap de afiș derby-ul dintre Alba Blaj și CSM București. Dar până duminică, atunci când va fi această confruntare, sâmbătă avem alte trei partide.
Vedeți mai jos programul meciurilor, nu înainte de a vă spune că partida de la Blaj, de duminică, va fi transmisă în direct la DigiSport, cu începere de la ora 14.45.

Divizia A1 (f): Programul etapei a 13-a

Sâmbătă, 27 ianuarie

18.30 CSM Lugoj – CS Dinamo Bucuresti

19.30 ACS Agroland Timisoara – CS „U” NTT Data Cluj

18.00 CSU Medicina CSS Tirgu Mures – CSM Targoviste

Duminică, 28 ianuarie

17.00 CS Stiinta Bacau – ACS Penicilina Iasi

14.45 CSM Volei Alba Blaj – CSM Bucuresti (în direct la DigiSport)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns