Divizia A1 (f): Etapa a 14-a începe marți, la București. Restul meciurilor se joacă miercuri

cupa challenge volei csm bucuresti
cupa challenge volei csm bucuresti
CSM Bucuresti e singura e singura reprezentanta a Romaniei ramasa in Cupa Challenge

Nici nu s-a terminat bine etapa a 13-a a Diviziei A1 la volei feminin că și începe runda următoare.

Primul meci al etapei a 14-a a Diviziei A1 la volei feminin va avea loc marți, de la ora 18.00. CSM București și Medicina Târgu Mureș vor juca, de la ora 18.00, în direct la DigiSport, meciul urmând să aibă loc la sala Elite din Sun Plaza.

Restul etapei se va disputa miercuri, toate meciurile având, după părerea mea, favorite certe. Oricum, cel mai interesant meci mi se pare a fi cel de la Târgoviște, unde antrenorul sârb Zoran Terzic va debuta în sfârșit în fața propriilor suporteri.

Divizia A1 (f) – Programul etapei a 14-a

Marți

Ora 18.00: CSM București – CSU Medicina CSS Târgu Mureș (în direct la DigiSport)

Miercuri

Ora 14.00: Știința Bacău – SCM U Craiova

Ora 14.00: ”U” Cluj – Dinamo

Ora 18.00: CS Volei Alba Blaj – CSM Lugoj

Ora 18.00: CSM Târgoviște – Unic Piatra Neamț

Ora 19.30: Rapid – Penicilina Iași

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns