Divizia A1 (f): Etapa a 15-a programează sâmbătă toate partidele

stiinta bacau volei

Sâmbătă e o zi plină de volei în țară. Nu doar campionatul masculin programează toate partidele etapei în această zi, ci și Divizia A1 la volei feminin.Toate cele cinci meciuri ale etapei a 15-a a Diviziei A1 la volei feminin vor avea loc sâmbătă. Dintre acestea se detașează meciul Știința Bacău – CSM Târgoviște. O partidă care ar fi trebuit să se dispute și în sferturile de finală ale Cupei Challenge. Din păcate, ambele formații au fost eliminate în optimi după ce câștigaseră în deplasare cu 3-2 și au pierdut acasă cu 3-1.

O altă întâlnire interesantă e Agroland Timișoara – CSM București. Chiar dacă e o partidă cu o favorită clară, echipa oaspete, pe teren se va afla și o formație dornică de afirmare, care poate face un meci foarte frumos, și m-am referit aici la gazde.


Divizia A1 (f): Programul etapei a 15-a

Sâmbătă, 10 februarie

13.00 U Cluj – Dinamo

18.30 CSM Lugoj – Penicilina Iasi

18.30 Agroland Timisoara – CSM Bucuresti (meciul poate fi urmărit pe pagina de Facebook a echipei Agroland Timișoara)

17.00 Stiinta Bacau – CSM Targovisteâ

18.00 Volei Alba Blaj – CSU Medicina Tirgu Mures

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns