Divizia A1 (f): Etapa a 18-a începe vineri, cu derby-ul CSM Târgoviște – Știința Bacău. Iată programul rundei

tagoviste azeryol volei feminin cev
tagoviste azeryol volei feminin cev
CSM Targoviste in atac

Etapa a 18-a a Diviziei A1 va începe vineri cu un derby și se va încheia cu un super-derby, duminică. 

CSM Târgoviște și Știința Bacău se vor întâlni vineri seara, de la ora 18.00, sub Turnul Chindiei, în cel mai interesant meci al etapei a 18-a a Diviziei A1 la volei feminin. Din fericire, partida este televizată, urmând să fie transmisă pe DigiSport.

Alte patru meciuri se vor juca sâmbătă, în vreme ce duminică se va disputa cel de-al doilea mare derby al rundei, Alba Blaj – CSM București. Evident, tot televizat, așa cum îi stă bine unui derby adevărat.

Divizia A1 (f) – programul etapei a 18-a

Vineri

Ora 18.00: CSM Târgoviște – Știința Bacău (în direct la DigiSport 4)

Sâmbătă

Ora 13.00: Dinamo – SCM U Craiova

Ora 14.00: ”U” Cluj – CSM Lugoj

Ora 16.30: Rapid – Medicina Târgu Mureș

Ora 17.00: Penicilina Iași – Unic Piatra Neamț

Duminică

Ora 14.30: Alba Blaj – CSM București (în direct la DigiSport 3)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns