Divizia A1 (f): Etapa a doua a campionatului 2019/ 2020 a fost a echipelor oaspete

Georgiana Faleș, în atac împotriva Rapidului, în etapa a doua a campionatului 2019/ 2020

Pe hârtie, etapa a doua a Diviziei A1 la volei feminin a avut numai victorii ale echipelor oaspete. În realitate, pentru că ”U” Cluj – CSM Târgoviște s-a jucat la Târgoviște, am avut patru victorii ale oaspeților și una a gazdelor.
Cea mai spectaculoasă victorie a obținut-o CSM Lugoj, formație care s-a impus cu scorul de 3-1 la Medgidia. Nina Kocic (22 de puncte) și Tamara Ignjic (11) au fost cele mai bune realizatoare ale lugojencelor, la care a jucat foarte bine și adolescenta Georgiana Popa. Componentă a naționalei U18 care a terminat pe locul 6 la Campionatul Mondial, aceasta a intrat din setul al doilea și a reușit 9 puncte, fiind una dintre cele mai bune jucătoare de pe teren. De la gazde s-au remarcat Glauciele Martins (20 de puncte) și Edina Selimovic (7).

Bucuria jucătoarelor de la CSM Lugoj
Bucuria jucătoarelor de la CSM Lugoj după victoria de la Medgidia

La Voluntari, primul meci din istoria echipei pe prima scenă s-a încheiat în doar o oră, cu o înfrângere clară, 0-3 cu Dinamo. De la gazde cele mai multe puncte le-au reușit Sonia Teianu (12) și Ana-Maria Lupa (6). De la învingătoare, Adriana Matei (13) și Ariana Pîrv (11) au făcut cele mai multe puncte.

Oaspetele devenite gazde, jucătoarele de la CSM Târgoviște, nu au avut emoții cu ”U” Cluj, de care au dispus cu 3-0. Yusleyni Herrera (14 puncte) și Alexandra Trică (13) au fost cele mai bune marcatoare ale târgoviștencelor. De la clujence s-au remarcat Adina Stanciu (11 puncte), Alina gagea și Melinda Sipoș (ambele câte 6).

FC Argeș, o altă nou-promovată, a avut un debut neplăcut pe propriul teren. Piteștencele au fost învinse cu scorul de 3-0 de Belor Galați, de la care s-au remarcat Daniela Lupescu (14 puncte) și Jaso do Nascimento (9). De la gazde, Andrea Lakovic (9 puncte) și Edima Selimovic (7) au fost remarcatele.

În fine, în ultimul meci al rundei, Știința Bacău s-a impus la pas, scor 3-0, în fața Rapidului, la București. Cele mai bune jucătoare se știu doar ele între ele, pentru că statistica este top secret, nefiind publicată pe site-ul FRV…

CITEȘTE ȘI: Rezultatele primei etape a Diviziei A1 (f) din campionatul 2019/ 2020Divizia A1 (f): Rezultatele etapei a doua a campionatului 2019/ 2020

Sâmbătă, 12 octombrie

FC Argeș – Belor Galați 0-3 (26-28, 11-25, 18-25)

CS Medgidia – CSM Lugoj 1-3 (26-24, 8-25, 15-25, 19-25)

”U” Cluj – CSM Târgoviște 0-3 (16-25, 13-25, 18-25) – s-a jucat la Târgoviște

Rapid – Știința Bacău 0-3 (15-25, 17-25, 13-25) – Fotografii de la acest meci puteți vedea pe pagina de Facebook Doarvolei

CSO Voluntari – Dinamo 16-25, 12-25, 10-25)

Volei Alba Blaj a stat.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Clasamentul Diviziei A1 la volei feminin după disputarea primelor două etape
Clasamentul Diviziei A1 la volei feminin după disputarea primelor două etape

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns