Divizia A1 (f): Etapa a opta se joacă sâmbătă. Un meci va fi televizat

csm bucuresti volei feminin

Divizia A1 la volei feminin revine sâmbătă în scenă cu meciurile etapei a opta.
Lucru destul de rar, toate partidele vor avea loc în aceeași zi. Una dintre ele, Alba Blaj – Știința Bacău, va fi transmisă în direct pe DigiSport, de la ora 15.30.

Dintre celelalte meciuri ale zilei merită menționat că CSM București va juca acasă contra Clujului în sala Rapid, nu în sala Elite, acolo unde e casa ei. Motivul e unul foarte întemeiat: fetele trebuie să se acomodeze cu sala, deoarece tot acolo va fi găzduit meciul cu celebra formație rusă, de opt ori câștigătoare a Ligii Campionilor, Uralochka Ekaterinburg, din Cupa CEV. Acesta va avea loc pe 12 decembrie.


Divizia A1 (f): Programul etapei a opta

Sâmbătă, 2 decembrie

12.00: Dinamo – Penicilina Iași

13.00: CSM București – ”U” Cluj

18.00: CSM Târgoviște – CSM Lugoj

18.00: Medicina Târgu Mureș – Agroland Timișoara

15.30: Alba Blaj – Știința Bacău (în direct la DigiSport)Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns