Divizia A1 (f): Etapa a șaptea se joacă sâmbătă. Un meci va fi televizat

volei scm pitesti feminin divizia A
volei scm pitesti feminin divizia A
SCM Pitesti (foto: arges-sport.ro)

Etapa a șaptea a Diviziei A1 la volei feminin va avea loc sâmbătă, atunci când sunt programate toate cele șase meciuri ale rundei.

O partidă va fi transmisă în direct la DigiSport. E vorba de SCM Pitești – CSM Lugoj, un meci între două dintre echipele interesante ale acestui campionat. Întâlnirea e la ora 13.30.

Al doilea meci echilibrat al etapei va avea loc la Târgu Mureș, între Medicina și CSM București. O partidă deschisă oricărui rezultat.

În rest, avem meciuri cu învingătoare așteptate, dacă se poate spune așa. E vorba de Dinamo, de Alba Blaj, de Știința Bacău și de CSM Târgoviște, care par favorite clare în meciurile pe care le au de disputat.


Divizia A1 (f): Programul etapei a șaptea

Sâmbătă, 12 noiembrie

Ora 13.30: SCM Pitești – CSM Lugoj (în direct la DigiSport)

Ora 16.00: SCM U Craiova – Dinamo

Ora 16.30: CSU Galați – CSM Târgoviște

Ora 17.00: Penicilina Iași – Alba Blaj

Ora 17.00: Știința Bacău – Unic Piatra Neamț

Ora 18.00: Medicina Târgu Mureș – CSM București

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns