Divizia A1 (f): Etapa a treia a doua a play-off-ului debutează cu un meci televizat, sâmbătă la prânz

Bucurie Dinamo volei feminin

Cea de-a doua etapă a play-off-ului Diviziei A1 la volei feminin debutează sâmbătă, cu un meci televizat.
De la ora 14.00, în sala Dinamo, echipa gazdă va juca împotriva Științei Bacău, într-un meci care va fi transmis în direct pe DigiSport.

Al doilea meci din rundă va avea loc de la ora 18.30, la Lugoj, acolo unde gazdele vor juca împotriva formației CSM Târgoviște.

Duminică avem ”finala” Volei Alba Blaj – CSM București

Totuși, cel mai important meci al rundei și poate al campionatului va avea loc duminică, atunci când e programată partida Volei Alba Blaj – CSM București. O partidă în care bucureștencele sunt obligate să câștige toate cele 3 puncte dacă vor să rămână în continuare cu șanse la păstrarea titlului de campioane. Un succes de trei puncte al gazdelor ar face ca lupta pentru titlu să se încheie, pentru că la realitatea din campionatul nostru și la diferența de valoare dintre primele două echipe și restul, 8 puncte avans cu 8 etape înainte de final sunt echivalente cu începerea petrecerii pentru cucerirea unui nou titlu. Acum, diferența dintre cele două echipe este de doar două puncte pe hârtie, dar în realitate este de 5, pentru că Blajul are o restanță cu Dinamo și e imposibil să apară o surpriză.

Sâmbătă se încheie play-out-ul Diviziei A1 la volei feminin

Tot sâmbătă are loc și ultimul meci din play-out. E vorba de partida Belor Galați – U Cluj. În primul meci, disputat sâmbăta trecută, gălățencele s-au impus cu 3-2, dar rezultatele contează doar pentru palmares, pentru că indiferent de ce se va întâmpla azi, Clujul va termina pe locul 7, iar Galațiul pe 8.Divizia A1 (f): Programul etapei a doua a play-off-ului

Sâmbătă, 30 martie

14.00 Dinamo – Știința Bacău – în direct la Digi Sport

18.30 CSS Lugoj – CSM Tâgoviște

Duminică, 31 martie

17.00 Volei Alba Blaj – CSM București

Clasament play-off

  1. Volei Alba Blaj 43 p (15 m)
  2. CSM București 41 p (16 m)
  3. CSM Târgoviște 33 p (16 m)
  4. Știința Bacău 28 p (16 m)
  5. CSM Lugoj 15 p (16 m)
  6. Dinamo 13 p (15 m)

Divizia A1 (f): Programul etapei a doua a play-out-ului

Sâmbătă, 30 martie

12.00 Belor Galați – ”U” Cluj

Clasament play-out

7. ”U” Cluj 12 p

8. Belor Galați 6 pCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns