Divizia A1 (f): Etapa a treia începe azi și se încheie luni, cu un meci televizat

medicina targu mures volei feminin
medicina targu mures volei feminin
Echipa Medicina Targu Mures pentru sezonul 2016/ 2017

Și Divizia A1 la volei feminin programează, începând de azi, meciurile etapei a treia.

Această rundă se întinde pe trei zile, de azi până luni. Sâmbătă se dispută trei meciuri, duminică două și luni unul. Cel mai interesant e chiar ultimul, Alba Blaj – Dinamo, partidă care va fi transmisă în direct de DigiSport.

Până atunci, azi, un meci foarte interesant se anunță la Pitești, acolo unde nou-promovata din localitate va primi replica vicecampioanei, CSM Târgoviște, în primul meci cu adevărat dificil din acest campionat.


Divizia A1 (f) – Programul etapei a treia

Sâmbătă, 22 octombrie

Ora 17.00: Penicilina Iași – CSU Galați

Ora 17.00: Știința Bacău – Medicina Târgu Mureș

Ora 18.30: SCM Pitești – CSM Târgoviște

Duminică, 23 octombrie

Ora 16.00: SCM U Craiova – CSM București

Ora 18.00: CSM Lugoj – Unic Piatra Neamț

Luni, 24 octombrie

Ora 18.00: Alba Blaj – Dinamo (în direct la DigiSport)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns