Divizia A1 (f): Etapa a treia se joacă de vineri până luni

alba blaj volei feminin

Şi Divizia A1 la volei feminin se reia azi. Cele cinci meciuri ale etapei a treia se întind pe patru zile. Un meci va fi televizat.
Prima partidă a celei de-a treia runde a Diviziei A1 la volei feminin va avea loc vineri, de la ora 18.00, atunci când Alba Blaj va juca împotriva formaţiei Penicilina Iaşi.

Alte trei meciuri au loc sâmbătă, în vreme ce luni etapa se va încheia cu partida CSM Târgovişte – Dinamo, care va fi transmisă în direct la Digi Sport.


Divizia A1 (f): Programul etapei a treia

Vineri, 27 octombrie

Ora 18.00: Alba Blaj – Penicilina Iaşi

Sâmbătă, 28 octombrie

Ora 18.00: Medicina Târgu Mureş – CSM Bucureşti

Ora 17.00: Ştiinţa Bacău – „U” Cluj

Ora 19.00: Agroland Timişoara – CSM Lugoj

Luni, 30 octombrie

Ora 18.00: CSM Târgovişte – Dinamo (în direct la DigiSport)Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns