Divizia A1 (f): Etapa a zecea începe vineri cu Dinamo – Bacău și Penicilina – CSM

dinamo penicilina iasi volei divizia a1
dinamo penicilina iasi volei divizia a1
Dinamo a invins pe Penicilina Iasi in campionat (foto: csdinamo.eu)

Etapele se succed cu repeziciune în voleiul românesc. Azi, vineri, începe runda a zecea a Diviziei A1.

Etapa a zecea a Diviziei A1 la volei feminin programează azi două meciuri foarte interesante. Cronologic, primul meci este cel de la Iași, dintre Penicilina și CSM București. Programat la ora 17.00, acesta pare a avea o favorită clară, formația din București.

Mult mai echilibrată pare, însă, întâlnirea de la ora 19.00, din sala Dinamo. Acolo, gazdele vor juca – în direct la DigiSport 3 – contra rivalelor tradiționale, Știința Bacău. Un meci de care pe care, între două echipe valoroase și care și-au anunțat deja intențiile de semifinale anul acesta. Favorită pare Dinamo, dar după un meci strâns.

Restul partidelor din etapa a zecea vor avea loc sâmbătă.


Programul etapei a zecea a Diviziei A1 (f)

Vineri

Ora 17.00: Penicilina Iași – CSM București

Ora 19.00: Dinamo – Știința Bacău (în direct la DigiSport 3)

Sâmbătă

Ora 11.00: Rapid – CSM Târgoviște

Ora 18.00: U Cluj – Alba Blaj (se joacă la Blaj)

Ora 18.30: CSM Lugoj – CSU Medicina Târgu Mureș

Ora 18.30: Unic Piatra Neamț – SCM U Craiova

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “Divizia A1 (f): Etapa a zecea începe vineri cu Dinamo – Bacău și Penicilina – CSM

  1. Volei Alba Blaj cica se joaca la Blaj. Normal ca la Blaj. Asa e in programul turului de la inceput. de unde ati scos-o ca ar trebui sa se joace la Cluj ?!!! Blajul a avut meci in deplasare etapa trecuta la Targoviste. Asa ca are meci acasa cu Clujul , iar ultima etapa in deplasare la Rapid Bucuresti. Ca mai are p restanta cu Craiova… aia e alta mancare de peste.

Lasă un răspuns