Divizia A1 (f): Fără surprize în etapa a doua a play-off-ului. Duminică avem Alba Blaj – CSM București. S-a încheiat play-out-ul

csm targoviste echipa de volei feminin din sezonul 2018/ 2019

Etapa a doua a play-off-ului Diviziei A1 la volei feminin a fost una liniștită.
Știința Bacău s-a impus în primul meci al rundei, scor 3-0, la Dinamo. Cristina Cazacu (17 puncte) și Slavina Koleva (15 puncte) au fost cele mai eficiente jucătoare ale oaspetelor. De la Dinamo s-au remarcat Andra Artin, cu 8 puncte, și Diana Ariton, cu 6.

CSM Târgoviște nu a avut emoții în a se impune tot cu 3-0 la Lugoj. Sara Klisura a avut o prestație foarte bună, trecându-și în cont 23 de puncte. A fost urmată de coechipierele ei Alexandra Trică și Jelena Alajbeg, ambele cu câte 11 puncte. De la gazde s-au remarcat Nina Kocic și Elena Babic, ambele cu câte 12 puncte.

Ultimul meci al rundei este și cel mai important al campionatului: Volei Alba Blaj – CSM București. Acesta va avea loc duminică, de la ora 17.00 și cu o victorie, gazdele vor fi campioane  99%.

Tot sâmbătă s-a disputat și ultimul meci al play-out-ului. Universitatea Cluj s-a impus cu 3-2 în deplasare, la Belor Galați, terminând pe locul 7,iar gălățencele pe 8. Oricum, ierarhia era știută dinainte, așa că meciul nu a contat decât pentru palmares.Divizia A1 (f): Programul etapei a doua a play-off-ului

Sâmbătă, 30 martie

Dinamo – Știința Bacău 0-3 (15-25, 16-25, 22-25)

CSS Lugoj – CSM Tâgoviște 0-3 (17-25, 18-25, 20-25)

Duminică, 31 martie

17.00 Volei Alba Blaj – CSM București

Clasament play-off

  1. Volei Alba Blaj 43 p (15 m)
  2. CSM București 41 p (16 m)
  3. CSM Târgoviște 36 p (17 m)
  4. Știința Bacău 31 p (17 m)
  5. CSM Lugoj 15 p (17 m)
  6. Dinamo 13 p (16 m)

Divizia A1 (f): Programul etapei a doua a play-out-ului

Sâmbătă, 30 martie

Belor Galați – ”U” Cluj 2-3 (23-25, 25-19, 25-21, 21-25, 11-15)

Clasament final play-out

7. ”U” Cluj 14 p

8. Belor Galați 7 pCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns