Divizia A1 (f): Favoritele s-au impus în etapa a 14-a a campionatului 2018/ 2019

csm bucuresti volei bucurie

Am avut parte de o etapă fără surprize în Divizia A1 la volei feminin. Favoritele s-au impus pe linie.
În derby-ul bucureștean dintre CSM și Dinamo mai mult a durat încălzirea decât meciul. CSM, formație care săpămâna viitoare va juca în Liga Campionilor, s-a impus cu 3-0 în doar 51 de minute, ultimul set fiind luat la 8! În aceste condiții, cele mai bune de la gazde au fost Nicole Koolhaas (14 puncte) și Adelina Ungureanu (12 puncte), în vreme ce de la dinamoviste s-au remarcat Ariana Pîrv (8 puncte), Roxana Iancu și Andra Artin (ambele cu câte 4 puncte). Merită remarcată titularizarea în acest meci a celei mai tinere jucătoare de pe teren, Francesca Alupei. Născută pe 3 ianuarie 2003, fiica de 16 ani a foștilor mari campioni de canotaj Angela și Dorin Alupei a jucat tot meciul și a reușit 10 puncte, dintre care 5 din blocaj.

La Galați, CSM Lugoj nu a avut mari probleme în a se impune cu 3-0, grație jocului foarte bun al celor două Nine din echipă. Nina Kocic a reușit 15 puncte, iar Nina Jakic 13. De la gazde s-au remarcat Anamaria Berdilă, cu 13 puncte, și Edina Selimovic (8 puncte).

CSM Târgoviște s-a impus cu 3-0 la Cluj, cu Universitatea, la capătul unul meci în care Jelena Alajberg (20 de puncte) și Dubravka Djusic (11 puncte) au fost cele mai bune jucătoare. De la gazde s-au remarcat Adina Stanciu (17 puncte) și Raluca Bucur (9 puncte).
Divizia A1 (f): Rezultatele etapei a 14-a a campionatului 2018/ 2019

Sâmbătă, 16 februarie

”U” Cluj – CSM Târgoviște 0-3 (17-25, 18-25, 22-25)

CSM București – Dinamo 3-0 (25-15, 25-13, 25-8)

CSU Belor Galați – CSM Lugoj 0-3 (21-25, 12-25, 17-25)Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns