Divizia A1 (f): Favoritele s-au impus în etapa a doua a campionatului 2018/ 2019

Volei Alba Blaj sezonul 2018/ 2019

Etapa a doua a Diviziei A1 la volei feminin a fost una fără surprize. Favoritele s-au impus pe linie, fără să piardă vreun set.
După ce, vineri, Știința Bacău se impusese la București, în fața lui Dinamo, sâmbătă am înregistrat alte victorii la zero. Universitatea Cluj a învins cu acest scor pe CSM Lugoj, grație unei prestații foarte bune a lui Stanciu (17 puncte), Răileanu și Bucur (ambele cte 11). De la Lugoj s-au remarcat Kocic (14 puncte) și Jakic (7 puncte).

La Galați, echipa locală a fost învinsă cu 3-0 de CSM Târgoviște. S-au remarcat Wilson (7 puncte) și Postea (4 puncte), de la gazde, respectiv Djuric (7) și Ciocian (5) de la oaspete.

În ultimul meci al rundei, Alba Blaj a învins cu 3-0 la Timișoara, pe Agroland. Lazarevic a reușit 19 puncte, fiind secondată de Aleksic (10 puncte), pentru învingătoare. De la gazde s-au remarcat Jovanovic (10 puncte), Iancu și Lupescu (ambele cu câte 8 puncte).

Cei de la Agroland merită să fie lăudați deoarece au fost singurii care au transmis în direct un meci din Divizia A1 la volei masculin sau feminin în această etapă din weekend. Atunci când mai multe cluburi vor urma acest exemplu, abia atunci vor ajunge și televiziunile să-și reîntoarcă privirile spre acest sport. Pentru că dacă cei care conduc posturile respective vor vedea că transmisiunile live de pe Facebook au audiență în rândul iubitorilor voleiului, atunci cu siguranță vor reîncepe să transmită volei la TV.Divizia A1 (f): Rezultatele etapei a doua

Vineri, 2 noiembrie

Dinamo – Știința Bacău 0-3 (20-25, 25-27, 13-25)

Sâmbătă, 3 noiembrie

„U” NTT Data Cluj – CSM Lugoj 3-0 (25-23, 25-22, 25-23)

CSU Belor Galați – CSM Târgoviște 0-3 (15-25, 19-25, 23-25)

Agroland Timișoara – Volei Abla Blaj 0-3 (26-28. 20-25, 20-25) – partida a fost transmisă live pe Facebook.

CSM București stă.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns