Divizia A1 (f): Favoritele s-au impus pe linie în etapa a treia a play-off-ului

Echipa feminina de volei CSM Bucuresti

S-au disputat și meciurile etapei a treia a Diviziei A1 la volei feminin. Favoritele s-au impus în minimum de seturi.La București, CSM nu a avut nici o problemă în a se impune în fața dinamovistelor. Scorul final a fost 3-0 pentru ”tigroaice”, de la care s-au remarcat Kodola (17 puncte) și Adelina Ungureanu (15). De la dinamoviste Matei și Iancu au reușit, ambele, câte 8 puncte.

Cel mai interesant meci s-a disputat la Târgoviște, acolo unde Alba Blaj nu a avut mari probleme în a-și lua revanșa pentru eșecul din sezonul regulat. Ardelencele au învins cu scorul de 3-0, Baciu (16 puncte) și Newcombe (13) fiind cele mai bune jucătoare. De la gazde s-au remarcat Klisura (16 puncte) și Sredic (6).

În ultima partidă a rundei, Știința Bacău a trecut cu 3-0 de CSM Lugoj, grație unui joc foarte bun făcut de Cristina Cazacu (16 puncte) și Denisa Rogojinaru (12 puncte). De la învinse s-au remarcat Kocic (14 puncte) și Babic (6).
Divizia A1 (f): Programul etapei a treia a play-off-ului

Sâmbătă, 6 aprilie

CSM București – Dinamo 3-0

CSM Târgoviște – Volei Alba Blaj 0-3

Știința Bacău – CSM Lugoj 3-0

Clasament play-off

  1. CSM București 47 p (18 m)
  2. Volei Alba Blaj 46 p (17 m)
  3. CSM Târgoviște 36 p (18 m)
  4. Știința Bacău 34 p (18 m)
  5. CSM Lugoj 15 p (18 m)
  6. Dinamo 13 p (17 m)
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns