Divizia A1 (f) – finala: CSM Târgovişte a câştigat la Blaj şi conduce cu 1-0!

alba blaj csm targoviste volei
alba blaj csm targoviste volei
Alba Blaj a fost invinsa de CSM Târgoviște in primul meci al finalei

CSM Târgovişte a reuşit ceea ce nimeni din ţară nu a izbutit în acest sezon în Divizia A1: să câştige în faţa formaţiei Alba Blaj. Iar acest lucru s-a întâmplat tocmai când era mai important: în finală.

Primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin s-a încheiat cu victoria echipei clasate pe locul secund la finalul sezonului regulat. CSM Târgovişte s-a impus cu scorul de 3-2 (25-23, 25-21, 19-25, 19-25, 15-13) chiar pe terenul formaţiei Alba Blaj şi conduce cu scorul de 1-0.

Confruntarea e însă abia la început şi, aşa cum ardelencele nu trebuie să se considere învinse, nici echipa din Târgovişte nu trebuie să se vadă învingătoare.

Merită remarcat doar că aceasta a fost prima înfrângere a celor de la Alba Blaj în acest sezon în Divizia A1, dar şi că aceasta e a doua victori cu 3-2 obţinută de CSM Târgovişte contra fetelor din Blaj după ce le-au eliminat şi în semifinalele Cupei României.

Al doilea meci al finalei va avea loc sâmbătă, tot la Blaj, de la ora 15.00. Şi acea partidă va fi transmisă în direct la DigiSport.


Divizia A1 (f) – Finala: Alba Blaj – CSM Târgoviște 0-1

Vineri, 22 aprilie

Alba Blaj – CSM Târgoviște 2-3 (23-25, 21-25, 25-19, 25-19, 15-13)

Sâmbătă, 23 aprilie

Ora 15.00: Alba Blaj – CSM Târgoviște (în direct la DigiSport)

Joi, 28 aprilie

CSM Târgoviște – Alba Blaj

Vineri, 29 aprilie

CITEȘTE ȘI:   6 campionate s-au oprit definitiv și alte 32 sunt suspendate temporar. Iată lista conform datelor din 15 martie

CSM Târgoviște – Alba Blaj

Joi, 5 mai

Alba Blaj – CSM Târgoviște

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “Divizia A1 (f) – finala: CSM Târgovişte a câştigat la Blaj şi conduce cu 1-0!

Lasă un răspuns