Divizia A1 (f) – finala pentru locul 7: Penicilina Iași încearcă să egaleze pe CSM Lugoj

penicilina iasi volei feminin
penicilina iasi volei feminin
Penicilina Iasi

Mai mult un meci cu iz de amical, partida pentru desemnarea ocupantei locului 7 în clasamentul Diviziei A1 își desfășoară sâmbătă un nou episod.

Penicilina Iași va întâlni sâmbătă, de la ora 17.00, pe CSM Lugoj, în cel de-al doilea meci al confruntării pentru locul 7.

Săptămâna trecută, la Lugoj, echipa locală s-a impus cu scorul de 3-1. Cum seria se dispută după sistemul ”cel mai bun din 3 meciuri” Penicilina nu are decât varianta victoriei, dacă vrea să ajungă în meciul decisiv. În caz contrar, Lugojul va ocupa locul 7 și ieșencele poziția a noua la finalul campionatului.


Divizia A1 (f) – meciul pentru locul 7: CSM Lugoj – Penicilina Iași 1-0

SÂMBĂTĂ, 16 aprilie

CSM Lugoj – Penicilina Iași 3-1 (25-21, 22-25, 25-12, 25-16)

SÂMBĂTĂ, 23 aprilie

Ora 17.00: Penicilina Iași – CSM Lugoj

MIERCURI, 27 aprilie

CSM Lugoj – Penicilina Iași

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns