Divizia A1 (f) începe sâmbătă. Un meci e televizat, restul sunt în direct pe Facebook

CSM Târgoviște, echipa pentru sezonul 2020/ 2021

După aproape 8 luni de pauză, se reia și voleiul feminin în România. Primele meciuri se dispută sâmbătă, după o nouă formulă competițională.
Din cauza coronavirusului, startul campionatului Diviziei A1 la volei feminin a fost amânat cu două sătămâni, iar sistemul de disputare a fost modificat. Concret, au fost înlocuite etapele săptămânale cu turnee de câte două sau mai multe meciuri, în funcție de fază. AICI găsiți explicat noul sistem, aplicabil, deocamdată, doar în tur.

Toate cele patru turnee ale primei etape vor avea loc de sâmbătă până luni. Dintre cele patru meciuri programate în prima zi, sâmbătă, se distinge Volei Alba Blaj – Dinamo. O confruntare între două dintre candidatele la titlu, care va putea fi urmărită în direct la TVR 3, cu începere de la ora 14.00.

Echilibrate se anunță și meciurile Rapid – FC Argeș,  programat la ora 18.30, în sala Rapid, și Medicina Târgu Mureș – Știința Bacău (ora 18.00). Singura partidă care pare a avea o favorită certă este CSM Târgoviște – ”U” Cluj (ora 18.00).

CSM Târgoviște, echipa pentru sezonul 2020/ 2021
CSM Târgoviște, echipa pentru sezonul 2020/ 2021

Toate meciurile vor fi transmise în direct pe Facebook

Pentru prima dată în istoria campionatului feminin de volei, toate meciurile vor fi transmise în direct pe Facebook, grație unei hotărâri a noii conduceri a Federației Române de Volei, care primește o primă bilă albă. Vedeți mai jos link-uri către toate paginile de Facebook care vor transmite meciuri.
Divizia A1 (f): Programul turneelor din prima etapă

Grupa 1

Sâmbătă, 31 octombrie

18.00 CSM Târgoviște – CS „U” NTT Data Cluj – în direct la https://www.facebook.com/csmtargovisteofficial

Duminică, 1 noiembrie

18.00 CS „U” NTT Data Cluj – CSO Voluntari 2005 – în direct la https://www.facebook.com/csmtargovisteofficial

Luni, 2 noiembrie

18.00 CSM Târgoviște – CSO Voluntari 2005 – în direct la https://www.facebook.com/csmtargovisteofficial

Grupa 2

Sâmbătă, 31 octombrie

14.00 CSM Volei Alba Blaj – Dinamo – în direct la TVR 3

Duminică, 1 noiembrie

18.00 Dinamo București – CSM Lugoj – în direct la https://www.facebook.com/VoleiAlbaBlaj/

Luni, 2 noiembrie

18.00 CSM Volei Alba Blaj – CSM Lugoj – în direct la https://www.facebook.com/VoleiAlbaBlaj/

Grupa 3

Sâmbătă, 31 octombrie

18.00 CSU Medicina CNUE Tg. Mureș – Știința Bacău – în direct la https://www.facebook.com/umfst

Duminică, 1 noiembrie

18.00 Știința Bacău – CS Medgidia – în direct la https://www.facebook.com/umfst

Luni, 2 noiembrie

18.00 CSU Medicina CNUE Tg. Mureș – CS Medgidia – în direct la https://www.facebook.com/umfst

Grupa 4

Sâmbătă, 31 octombrie

18.30 Rapid – FC Argeș – în direct la https://www.facebook.com/CSRapidBuc

Duminică, 1 noiembrie

18.30 CSU Belor Galați – FC Argeș – în direct la https://www.facebook.com/CSRapidBuc

Luni, 2 noiembrie

18.30 Rapid – CSU Belor Galați – în direct la https://www.facebook.com/CSRapidBucCadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns