Divizia A1 (f): La Voluntari se dă startul Turneelor 4-5. Sâmbătă avem un meci televizat

Știința Bacău, echipa pentru sezonul 2020/ 2021

Se reia și Divizia A1 la volei feminin. Aici am ajuns la turneele 4-5, care se dispută în doar două grupe. Sâmbătă începe cea de la Voluntari.
Primul meci va fi chiar unul televizat. Este vorba de Știința Bacău – Dinamo, care va începe la ora 14.00 și care va fi transmis în direct la TVR 3. Bucureștencele, care sunt acum în efectiv complet, după ce săptămâna trecută au folosit 5 jucătoare sunt 20 de ani, dintre care 3 junioare, pornesc ca mari favorite.

Al doilea meci al zilei va avea loc tot la Voluntari. Se vor întâlni echipa gazdă, CSO Voluntari și FC Argeș. Un meci care se anunță echilibrat și care va putea fi urmărit pe pagina de Facebook a clubului organizator.

Grupa găzduită de Medgidia va începe duminică, cu marele meci dintre CSM Târgoviște și Volei Alba Blaj, o partidă între principalele favorite la titlul de campioană. Din păcate, coronavirusul a făcut ca la Medgidia să participe doar patru echipe în loc de șase, Belor Galați și Medicina Târgu Mureș trebuind să absenteze din cauza îmbolnăvirilor jucătoarelor.
Divizia A1 (f): Programul turneelor 4 și 5

Grupa Voluntari

Sâmbătă, 28 noiembrie

14.00 Știința Bacău – Dinamo – în direct la TVR 3

18.00 CSO Voluntari – FC Argeș – în direct AICI

Duminică, 29 noiembrie

14.00 Dinamo – Rapid – în direct AICI

18.00 FC Argeș – CSM Lugoj – în direct AICI

Luni, 30 noiembrie

13.00 Știința Bacău – CSM Lugoj – în direct AICI

17.00 CSO Voluntari – Rapid – în direct AICI

Grupa Medgidia

Dumincă, 29 noiembrie

Ora 17.00 CSM Targoviste – CSM Volei Alba Blaj – în direct AICI

Luni, 30 noiembrie

Ora 18.00 CS Medgidia – CS U NTT DATA Cluj – în direct AICI

Marți, 1 decembrie

Ora 16.00 CSM Volei Alba Blaj – CS U NTT DATA Cluj – în direct AICICadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns