Divizia A1 (f): Miercuri se dispută meciurile etapei a cincea. Iată programul complet

csm bucuresti volei echipa feminin
csm bucuresti volei echipa feminin
Echipa feminina de volei CSM Bucuresti pentru sezonul 2015/ 2016

Divizia A1 la volei feminin se reia azi, miercuri, cu meciurile etapei a cincea.

Cel mai interesant meci al etapei de azi va avea loc la București, acolo unde, în sala de la Sun Plaza, CSM București va juca împotriva Științei Bacău. Un meci între o echipă neînvinsă, CSM, și una aflată în evidentă revenire de formă, cea din Bacău. Partida va fi televizată în direct de DigiSport, de la ora 20.45.

Un alt meci interesant se anunță cel de la Lugoj, între echipa locală și Dinamo, două formații interesante ale Diviziei A1.

Iată programul complet al etapei, cu specificația că meciul SCMU Craiova – Alba Blaj a fost amânat pentru ca echipa ardeleană să se poată pregăti pentru Liga Campionilor.

Programul etapei a cincea a Diviziei A1 (f)

Miercuri

Ora 17.00: Penicilina Iași – U Cluj

Ora 18.00: Unic Piatra Neamț – Rapid

Ora 18.00: CSU Medicina Târgu Mureș – CSM Târgoviște

Ora 18.45: CSM Lugoj – Dinamo

Ora 20.45: CSM București – Știința Bacău (în direct la DigiSport)

Partida SCM U Craiova – Alba Blaj a fost amânată

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns