Divizia A1 (f): Miercuri se încheie actuala ediție a campionatului. Va fi fiesta la Blaj

Alba Blaj si bucuria victorie in Liga Campionilor

Campionatul Diviziei A1 la volei feminin se încheie miercuri. Chiar dacă meciurile nu mai au miză, clasamentul fiind cunoscut, vom avea o partidă televizată – ceea ce e foarte bine – și un show în toată regula la Blaj.
Devenită matematic campioană după ce a învins luni, cu scorul de 3-0, pe Dinamo, într-o restanță din prima etapă a play-off-ului, Volei Alba Blaj va primi medaliile de campioană în cadrul unei ceremonii care va avea loc miercuri, după meciul cu CSM Lugoj, care va începe la ora 18.00.

Tot de ora 18.00 va avea loc și partida CSM București – Știința Bacău, care va fi televizată pe Digi Sport. De la ora 14.00 va începe celălalt meci din Capitală, Dinamo – CSM Târgoviște.

Aceste două întâlniri sunt interesante prin prisma luptei pentru locul al treilea. În acest moment, jucătoarele de la Târgoviște au un avans de două puncte, iar o victorie în sala Dinamo le-ar asigura bronzul indiferent de rezultatul meciului dintre CSM și Știința.Divizia A1 (f): Programul ultimei etape a campionatului 2018/2019

Miercuri, 8 mai

18.00 Volei Alba Blaj – CSM Lugoj

18.00 CSM București – Știința Bacău – în direct la Digi Sport

14.00 Dinamo – CSM Târgoviște

Clasament play-off

  1. Volei Alba Blaj 66 p (24 m)
  2. CSM București 60 p (24 m)
  3. CSM Târgoviște 45 p (24 m)
  4. Știința Bacău 43 p (24 m)
  5. CSM Lugoj 18 p (24 m)
  6. Dinamo 16 p (24 m)
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns