Divizia A1 (f): Noua ediție a campionatului se reia vineri cu un meci televizat: Dinamo – Rapid

Dinamo, echipa pentru campionatul 2019/ 2020

Așteptarea a luat final: după 5 luni de pauză, o nouă ediție a campionatului Diviziei A1 la volei feminin pornește la drum.
Cu doar 11 echipe, după ce CSM București și, apoi CSM Târgu Mureș s-au retras, iar CSO Voluntari s-a înscris în prima ligă, Divizia A1 se reia vineri, cu un meci care altădată era o adevărată finală a campionatului: Dinamo – Rapid. Acum, se anunță un meci destul de dezechilibrat, între o echipă care își propune ca anul acesta să lupte măcar pentru un loc pe podium, Dinamo, și una care speră să poată evita retrogradarea, și aici mă refer la Rapid.

Acest prim meci al campionatului va începe la ora 14.00 și va fi transmis în direct pe TVR 3, TVR fiind noul partener TV al Federației Române de Volei.

Restul partidelor din această rundă inaugurală vor avea loc sâmbătă.Divizia A1 (f): Programul primei etape a campionatului 2019/ 2020

Vineri, 4 octombrie

14.00 Dinamo – Rapid – în direct la TVR 3

Sâmbătă, 5 octombrie

17.00 Știința Bacău – CS „U” NTT Data Cluj

17.30 CSM Târgoviște – CS Medgidia

18.30 CSM Lugoj – FC Argeș

18.00 CSU Belor Galați – CSM Volei Alba Blaj

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns