Divizia A1 (f): Play-out-ul nu se mai dispută. Se știu ocupantele finale ale locurilor 7-10

dinamo volei cupa balcanica echipa

Odată cu terminarea campionatului regulat al Diviziei A1 la volei feminin, se știu și echipele care vor juca în cea de-a doua parte a întrecerii, adică în play-off și în play-out.
Cum anul acesta, din cauza numărului redus de echipe care s-au înscris în prima ligă – doar 10 formații – nu retrograda nimeni, cele patru echipe care urmau să joace pentru locurile 7-10, s-au înțeles între ele și, cu acordul  FRV, nu vor mai disputa aceste meciuri care erau fără nici o miză.

Astfel, clasamentul final de la locurile 7 în jos va rămâne cel de la finalul sezonului regulat.Clasament Divizia A1 (f): locurile 7-10

7. Dinamo 14 puncte

8. ”U” Cluj 11 puncte

9. Penicilina Iași 11 puncte

10. Medicina Târgu Mureș 7 puncte.

Dacă e să mă întrebați pe mine, această situație ar fi trebuit să fie anticipată de la începutul campionatului și gândit un sistem în care aceste patru echipe să joace un turneu cu cele patru divizionare secunde care vor ajunge în turneul de promovare, pentru ocuparea a șase locuri în viitoarea Divizie A1. Căci așa, 48 de jucătoare au încheiat contractele în luna februarie, mai repede și decât cele care evoluează în liga secundă…

În ceea ce privește lupta pentru titlu și locurile din cupele europene, aceasta va continua în play-off. Clasamentul din play-off îl puteți vedea AICI.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

One thought on “Divizia A1 (f): Play-out-ul nu se mai dispută. Se știu ocupantele finale ale locurilor 7-10

  1. Nici o problema, pana-n toamna se pot angaja, plimba in concedii si tot ce le mai trece prin cap si buzunar sau au timp chiar sa se transfere si sa continue in alte campionate, urmand sa revina in toamna       .
    Doar prin aceste masuri extreme si prin gandirea revolutionar-vizionara a splendidei federatii romane de volei, vom reusi progrese nebanuite. Ele pot fi observate cu ochiul liber de vreo 8 – 10 ani incoace.
    Prea multa energie consumata in zadar si prea mult timp risipit, propun ca de la urm. an competitional, sa se joace vreo 6 meciuri intre primele trei clasate de anul asta iar campionatul sa dureze maxim o luna. Restul echipeleor sa dispute competitia doar pe internet, X-box, Playstation, etc.

Lasă un răspuns