Divizia A1 (f): Prima etapă a returului se joacă sâmbătă. Derbry-ul e la Blaj

dinamo alba blaj volei divizia a1
dinamo alba blaj volei divizia a1
Faza din meciul Dinamo – Alba Blaj, din prima etapa a Diviziei A1 (foto; csdinamo.eu)

Campionatul feminin de volei se reia sâmbătă cu prima etapă a returului.

Derby-ul etapei a 12-a, prima a returului, va avea loc la Blaj, acolo unde campioana de anul trecut și liderul actual al clasamentului, întâlnește pe Dinamo, una dintre surprizele plăcute ale campionatului. Partida va fi în direct la DigiSport.

Un al meci interesant va avea loc la Iași, acolo unde va veni ocupanta locului secund, CSM Târgoviște. Oaspetele  au un nou antrenor, reputatul Zoran Terzic, selecționerul Serbiei, echipă medaliată cu bronz la Europene și calificată la Jocurile Olimpice de la Rio.


Divizia A1 (f) – Etapa a 12-a

Ora 13.00: ”U” Cluj – Rapid

Ora 14.00: Alba Blaj – Dinamo (în direct la DigiSport)

Ora 17.00: CSM Târgoviște – Penicilina Iași (se joacă la Iași)

Ora 17.00: Știința Bacău – CSM Lugoj

Ora 18.00: CSM București – Unic Piatra Neamț

Ora 18.00: Medicina Târgu Mureș – SCM U Craiova

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns