Divizia A1 (f): Prima retragere din prima ligă de volei feminin: CSU Oradea

volei divizia a2 feminin csu oradea

Veştile nu sunt deloc bune pentru noul sezon al voleiului feminin. Din păcate, problemele financiare au făcut ca o echipă să anunţe deja că nu va putea juca în Divizia A1 la volei feminin: nou-promovata CSU Oradea.
Promovată anul acesta pe prima scenă a voleiului feminin românesc, CSU Oradea nu a reuşit să găsească finanţarea necesară pentru a putea lua startul în viitoarea ediţie a campionatului. Anunţul retragerii a fost făcut pe pagina de Facebook, precizându-se că echipa va continua anul viitor în Divizia A2, seria Vest.

Astfel, în acest moment, Divizia A1 la volei feminin a rămas la 11 echipe, dar nimeni nu poate garanta că aşa va rămâne şi că nu vor mai apărea retrageri. Anul trecut, Divizia A1 la volei feminin s-a disputat doar între 10 echipe, neretrogradând nimeni şi renunţându-se la faza a doua, pentru stabilirea ocupantelor locurilor 7-10.

CSU Oradea a promovat în Divizia A1 anul acesta, după ce a ocupat locul 2 în clasamentul turneului de calificare.Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns