Divizia A1 (f): Primele trei meciuri ale ultimei etape a turului se joacă sâmbătă. Luni sunt televizate două partide

dinamo volei feminin divizia a1
dinamo volei feminin divizia a1
Dinamo, in sezonul 2016/ 2017

Și campionatul feminin a ajuns la ultima etapă a turului. Aceasta e împărțită de-a lungul a trei zile.

Primele trei partide ale rundei a 11-a a Diviziei A1 la volei feminin vor avea loc sâmbătă. Cel mai interesant pare a fi cel de la Iași dintre Penicilina și Dinamo.

Duminică va avea loc o partidă, iar luni alte două. Din fericire, spre deosebire de campionatul băieților, aici vom avea două meciuri televizate, ambele luni. Așa cum în cazul băieților criticam netelevizarea, așa trebuie să laud acum DigiSport că a reușit să aranjeze transmiterea a două partide din aceeași zi. Una dintre ele este chiar reeditarea finalei campionatului trecut.


Divizia A1 (f): Programul etapei a 11-a

Sâmbătă, 3 decembrie

Ora 17.00: Penicilina Iași – Dinamo

Ora 17.00: Știința Bacău – SCM Pitești

Ora 18.00: CSU Medicina Târgu Mureș – SCM U Craiova

Duminică, 4 decembrie

Ora 12.00: CSU Galați – CSM Lugoj

Luni, 5 decembrie

Ora 17.45: CSM Târgoviște – Alba Blaj (în direct la DigiSport)

Ora 19.45: CSM București – Unic Piatra Neamț (în direct la DigiSport)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns