Divizia A1 (f): Rapid a învins pe Știința Bacău, Belor Galați victorie în 5 seturi cu Dinamo

Dinamovista Sabina Hantău o blochează pe brazilianca Talita

Rapidul s-a apropiat azi de jocul care i-ar putea permite să atingă obiectivul autoimpus de antrenorul Mihai Duță: ocuparea locului 4. Giuleștencele au învins pe Știința Bacău. Nu a fost singurul meci interesant de sâmbătă, din Turneul 3.
Rapidistele s-au impus cu scorul de 3-1 în fața Științei Bacău, la capătul unui meci în care fosta vedetă a băcăuancelor, Denisa Rogojinaru a fost, alături de brazilianca Nati Martins, cea mai bună jucătoare de pe teren. Cele două au fost la egalitate de puncte reușite pentru Rapid, 18. De la Știința s-au remarcat Natașa Cikiriz (24 puncte) și Slavina Koleva (10 puncte).

În sala Dinamo, Belor Galați s-a impus cu 3-2 în fața echipei gazdă, la care între timp s-a mai vindecat o jucătoare, Uattara. Chiar și fără antrenamente în picioare, ea a făcut cele mai multe puncte pentru dinamoviste, alături de Nneka Onyejekwe, 19. De la învingătoare s-au remarcat Lara Vukasovic (25 de puncte) și Borislava Saykova (23 de puncte). Merită remarcată din nou prezența în prima echipă a bucureștencelor a două junioare, secundul Paula Partnoi și centrul Sabina Hantău, dar și a altor două jucătoare care au terminat în vară junioratul: ridicătoarea Marisa Radu și libeo-ul Irina Kosinski.

Bucuria jucătoarelor de la Arcada Galați după victoria cu Dinamo
Bucuria jucătoarelor de la Arcada Galați după victoria cu Dinamo

În singurul meci al Grupei a treia, Volei Alba Blaj s-a impus cu scorul de 3-0 în fața gazdelor de la FC Argeș. Meciul ar fi trebuit să să joace duminică, dar a fost devansat, așa cum era normal, pentru ca Blajul să nu mai piardă o zi degeaba prin oraș. În mod normal, ardelencele ar fi trebuit să joace sâmbătă cu Medicina Târgu Mureș și abia apoi, duminică, împotriva piteștencelor. Numai că formația din Târgu Mureș nu a putut participa din cauza cazurilor de coronavirus. Revenind la meciul propriu-zis, Bojana Milenkovic (17 puncte) și Maja Aleksic (12 puncte) au fost cele mai bune marcatoare. De la gazde s-a remarcat Daniela Lupescu (10 puncte).

Volei Alba Blaj, după victoria de la Pitești
Volei Alba Blaj, după victoria de la Pitești

În cel de-al patrulea meci al zilei, CS Medgidia s-a impus cu scorul de 3-1 în fața formației CSO Voluntari, grație unui joc foarte bun făcut de Andreea Ordeanu (20 puncte) și Adriana Matei (19 puncte). De la Voluntari s-au remarcat Loredana Filipaș (21 de puncte) și Daiana Roman (14 puncte).
Divizia A1 (f): Programul Turneului 3

Grupa 1 (Lugoj)

Vineri, 20 noiembrie

CSM Lugoj – CSO Voluntari 2005 3-1 (25-16, 25-13, 22-25, 25-13)

Sâmbătă, 21 noiembrie

CSO Voluntari 2005 – CS Medgidia 1-3 (25-21, 21-25, 20-25, 22-25)

Duminică, 22 noiembrie

18.30 CSM Lugoj – CS Medgidia – în direct AICI

Grupa 2 (Pitești)

Vineri, 20 noiembrie

FC Argeș – CSU Medicina CNUE Tg. Mureș 3-0 – decis la ”masa verde”

Sâmbătă, 21 noiembrie

FC Argeș – CSM Volei Alba Blaj 0-3 (17-25, 17-25, 19-25)

Duminică, 22 noiembrie

CSU Medicina CNUE Tg. Mureș – CSM Volei Alba Blaj 0-3 – decis la ”masa verde”

Grupa 3 (Târgoviște)

Vineri, 20 noiembrie

CSM Târgoviște – Știința Bacău 3-0 (25-19, 25-12, 25-15)

Sâmbătă, 21 noiembrie

Știința Bacău – Rapid 1-3 (27-25, 12-25, 19-25, 23-25)

Duminică, 22 noiembrie

18.00 CSM Târgoviște – Rapid – în direct AICI

Grupa 4 (Dinamo)

Joi, 19 noiembrie

Dinamo – ”U” Cluj 3-1 (25-18, 25-22, 22-25, 25-18)

Vineri, 20 noiembrie

”U” Cluj – Belor Galați 3-2 (17-25, 25-21, 12-25, 25-16, 15-9)

Sâmbătă, 21 noiembrie

Dinamo – Belor Galați 2-3 (21-21, 25-21, 21-25, 27-25, 9-15)ALIMENTEAZĂ-ȚI DRAGOSTEA PENTRU VOLEI CU PRODUSELE DE PE DOARVOLEI SHOP Pentru comenzi mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns