Divizia A1 (f): Rezultatele de vineri din Turneul 2 al returului și clasamentul. Sâmbătă avem un meci televizat pe TVR 3

CSO Voluntari a obținut o victorie ușoară la Târgu Mureș

Primele meciuri ale turneului 2 al returului Diviziei A1 la volei feminin s-au încheiat cu victoriile favoritelor.
În cel mai important meci al turneului 2, la Blaj, echipa locală a învins cu scorul de 3-1 ocupanta locului al treilea, CS Medgidia. Ioana Baciu și coechipiera sa, Bojana Markovic, ambele cu câte 21 de puncte, au fost cele mai bune marcatoare ale meciului. De la Medgidia s-a remarcat Adriana Matei, cu 19 puncte. Cu acest succes, campioana a urcat pe primul loc în clasamentul provizoriu.

La Lugoj, echipa locală s-a impus cu 3-0 în fața gălățencelor de la Belor și au urcat pe locul 6 în ierarhia primei ligi. Nina Kocic, cu 9 puncte, respectiv Lara Vukasovic, cu 7, au fos cele mai bune marcatoare ale celor două echipe.

Universitatea Cluj a fost învinsă acasă, scor 3-0, de Știința Bacău, formație care s-a apropiat la doar un punct e Dinamo, echipa de pe locul 4. Natașa Cikiriz, cu 20 de puncte, a fost cea mai bună marcatoare a meciului și a echipei oaspete. De la gazde, Adina Stanciu și-a trecut în cont 11 puncte.

La Târgu Mureș, FC Voluntari s-a impus fără prea mari emoții contra Medicinei, scor 3-0, și s-a îndepărtat la o distanță considerabilă de ultimele trei locuri.

Sâmbătă avem o nouă etapă, iar un meci va fi televizat în direct pe TVR 3. De la ora 14.00, CS Medgidia și Rapid vor juca în singura partidă transmisă la TV în acest weekend. De asemenea, interesantă se anunță și partida dintre CSO Voluntari și Dinamo.

Toate meciurile de sâmbătă vor fi transmise în direct pe paginile de Facebook ale cluburilor organizatoare. Excepție face, desigur, meciul televizat, dar și cel care are loc în grupa de la Lugoj. Acesta va fi transmis pe pagina de Yourube Redesteptarea Lugoj.
Divizia A1 (f): Programul și rezultatele turneului 2 al returului

Grupa 1 (Târgu Mureș)

Vineri, 5 februarie

CSU Medicina CNUE Tg. Mureș – CSO Voluntari 2005 0-3 (18-25, 20-25, 17-25)

Sâmbătă, 6 februarie

18.00 CSO Voluntari 2005 – CS Dinamo București

Duminică, 7 februarie

18.00 CSU Medicina CNUE Tg. Mureș – CS Dinamo București

Grupa 2 (Blaj)

Vineri, 5 februarie

CSM Volei Alba Blaj – CS Medgidia 3-1 (25-23, 23-25, 25-18, 25-15)

Sâmbătă, 6 februarie

14.00 CS Medgidia – CS Rapid București – în direct la TVR 3

Duminică, 7 februarie

18.00 CSM Volei Alba Blaj – CS Rapid București

Grupa 3 (Cluj)

Vineri, 5 februarie

CS „U” NTT Data Cluj – CS Știința Bacău 0-3 (19-25,  24-26, 20-25)

Sâmbătă, 6 februarie 

17.00 CS Știința Bacău – FC Argeș

Duminică, 7 februarie

17.00 CS „U” NTT Data Cluj – FC Argeș

Grupa 4 (Lugoj)

Vineri, 5 februarie

CSM Lugoj – CSU Belor Galați 3-0 (25-19, 25-20,25-19)

Sâmbătă, 6 februarie

18.30 CSU Belor Galați – CSM Târgoviște

Duminică, 7 februarie

18.30 CSM Lugoj – CSM Târgoviște

Clasamentul Diviziei A1 (f)

 1. CSM Volei Alba Blaj – 39 puncte
 2. CSM Târgoviște – 38 puncte
 3. CS Medgidia – 29 puncte
 4. Dinamo – 24 puncte
 5. Știința Bacău – 23 puncte
 6. CSM Lugoj – 20 puncte
 7. Belor Galați – 19 puncte
 8. Rapid – 18 puncte
 9. CSO Voluntari – 16 puncte
 10. FC Argeș – 8 puncte
 11. „U” NTT Data Cluj – 6 puncte
 12. CSU Medicina CNUE Tg. Mureș – 6 puncteCadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns