Divizia A1 (f) – Sâmbătă se dispută primele cinci meciuri ale primei etape

dinamo volei feminin divizia a1
dinamo volei feminin divizia a1
Dinamo, in sezonul 2016/ 2017

Sâmbătă este ziua startului întrecerii și în Divizia A1 la volei feminin. Cinci partide se dispută în prima zi, a șasea fiind programată luni.

La Piatra Neamț, gazdele de la Unic vor juca împotriva formației Dinamo București, într-un meci care pe vremuri desemna campioana.

Vicecampioana ultimelor două ediții, CSM Târgoviște, va debuta în actualul sezon la Lugoj, în vreme ce la Craiova, greu încercata formație locală, desființată pentru vreo 12 ore în urmă cu câteva săptămâni, va juca împotriva unei nou promovate, CSU Galați.

Cea de-a doua nou promovată, SCM Pitești, va debuta acasă, contra Medicinei Târgu Mureș.

În fine, la Iași, Penicilina va juca împotriva unei formații mereu incomode, Știința Bacău.

Etapa se va încheia luni, cu derby-ul dintre Alba Blaj, campioana en-titre, și deținătoarea Challenge Cup, CSM București. Partida va fi televizată în direct de DigiSport.

Înainte de a vă prezenta orele de disputare ale meciurilor, vă mai aduc aminte că pe site-ul FRV puteți urmări în timp real scorurile meciurilor aflate în curs de desfășurare. Sistemul are legătură cu introducerea foilor electronice de arbitraj la meciurile din prima ligă.


Divizia A1 (f) – programul primei etape

Sâmbătă, 15 octombrie

Ora 16.00: Unic Piatra Neamț – Dinamo

Ora 17.00: Penicilina Iași – Știința Bacău

Ora 18.00: SCMU Craiova – CSU Galați

Ora 18.30: CSU Lugoj – CSM Târgoviște

Ora 18.30: SCM Pitești – Medicina Târgu Mureș

Luni, 17 octombrie

Ora 17.30: Alba Blaj – CSM București (în direct la DigiSport)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns