Divizia A1 (f): Sâmbătă se joacă patru meciuri ale etapei a șasea

alba blaj incalzire divizia a1
alba blaj incalzire divizia a1
Alba Blaj va juca a doua zi consecutiv cu SCM Pitești

Etapa a șasea a Diviziei A1 la volei feminin programează, sâmbătă, primele patru meciuri ale etapei a șasea.

Cel mai echilibrat meci pare a fi cel de la Piatra Neamț, între Unic și Penicilina Iași, echipă care a învins cu scorul de 3-0 pe CSM București la mijlocul săptămânii.

În restul partidelor, Dinamo, Alba Blaj și CSM Lugoj par favorite clare în confrunările cu CSU Galați, SCM Pitești și SCM U Craiova.

Ultimele două meciuri din etapă se vor juca duminică (CSM Tîrgoviște – Medicina Târgu Mureș) și luni (CSM București – Știința Bacău). Ambele vor fi televizate, iar orele de disputare le vedeți mai jos.


Divizia A1 (f): Programul etapei a șasea

Sâmbătă, 5 noiembrie

Ora 12.00: Dinamo – CSU Galați

Ora 14.00: Unic Piatra Neamț – Penicilina Iași

Ora 18.00: Alba Blaj – SCM Pitești

Ora 18.30: CSM Lugoj – SCM U Craiova

Duminică, 6 noiembrie

Ora 13.30: CSM Târgoviște – Medicina Târgu Mureș (în direct la DigiSport)

Luni, 7 noiembrie

Ora 18.00: CSM București – Știința Bacău (în direct la DigiSport)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns