Divizia A1 (f): Sâmbătă se reia etapa a patra. Știința Bacău – Medicina Târgu Mureș, meciul rundei

stiinta bacau volei feminin cev
stiinta bacau volei feminin cev
Atac al bacauancelor

Sâmbătă și duminică se dispună cinci dintre cele șase partide ale etapei a patra a Diviziei A1 la volei masculin.

Începută luni cu partida U Cluj – CSM București, etapa a patra a Diviziei A1 la volei feminin va continua sâmbătă cu alte patru meciuri. Cel mai interesant dintre ele se anunță cel de la Bacău, acolo unde Știința, învingătoare miercuri în Cupa CEV, va primi vizita fetelor de la Medicina Târgu Mureș.

Interesant e și duelul din sala Rapid, acolo unde gazdele, fără punct până acum, întâlnesc pe CSM Lugoj. În sala Dinamo, gazdele pornesc ca favorite în fața Penicilinei Iași, în vreme ce campioana Alba Blaj va reveni în propria sală după superbul succes din Franța, din Liga Campionilor. Adversara ardelencelor va fi Unic Piatra Neamț.

Duminică, etapa va fi încheiată de meciul dintre Târgoviște și SCM U Craiova, o echipă care pare a fi preferata televiziunilor, căci pentru a patra etapă la rând – din tot atâtea runde – va fi transmisă în direct la DigiSport. Și remarca nu e făcută cu răutate, ci e pur și simplu o constatare.

Programul etapei a patra, Divizia A1 (f)

Luni

U Cluj – CSM Bucuresti 0-3 (17-25, 18-25, 16-25)

Sâmbătă

Ora 13.00: Dinamo – Penicilina Iași

Ora 16.00: Rapid – CSM Lugoj

Ora 17.00: Știința Bacău – CSU Medicina CSS Târgu Mureș

Ora 18.00: Alba Blaj – Unic Piatra Neamț

Duminică

Ora 11.45: CSM Târgoviște – SCMU Craiova (în direct la DigiSport 3)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns