Divizia A1 (f): SCM U Craiova și CSM București au încheiat sezonul regulat cu câte o victorie

etapa trei divizia a1 craiova
etapa trei divizia a1 craiova
SCM U Craiova

Vineri s-au disputat două meciuri din cadrul ultimei etapei a Diviziei A1 la volei feminin.

Ambele meciuri au fost foarte interesante, iar ambele s-au încheiat cu victoria oaspetelor. Cea mai importantă victorie e cea a fetelor de la Craiova, care au învins cu 3-0 pe terenul penultimei clasate, ”U” Cluj. Ele ar putea juca în play-out tot împotriva ardelencelor, deci e o victorie dătătoare de moral pentru oltence.

CSM București a încheiat sezonul regulat cu o victorie la Lugoj. Primul set a fost interzis cardiacilor, fiind prelungit până la 31-29. Experiența superioară a bucureștencelor – calificate în finala Cupei Challenge în acest sezon – a fost decisivă, astfel că ele s-au impus cu 3-0 și au încheiat sezonul regulat pe locul 3.

Divizia A1 (f) – programul ultimei etape

Miercuri

Rapid – Alba Blaj 0-3 (14-25, 11-25, 12-25)

Vineri

”U” Cluj – SCM U Craiova 0-3 (10-25, 20-25, 16-25)

CSM Lugoj – CSM București 0-3 (29-31, 13-25, 23-25)

Luni

Ora 18.00: Unic Piatra Neamț – Medicina Tg. Mureș

Ora 18.00: Dinamo – CSM Târgoviște (în direct la DigiSport)

Ora 18.00: Penicilina Iași – Știința Bacău

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns