Divizia A1 (F): Se reia etapa a treia. Medicina – CSM București, cel mai tare meci. Iată programul complet

csm bucuresti volei echipa feminin
csm bucuresti volei echipa feminin
Echipa feminina de volei CSM Bucuresti pentru sezonul 2015/ 2016

Începută în urmă cu câteva zile, când campioana, Alba Blaj, a câștigat cu 3-0 la Lugoj, etapa a treia a Diviziei A1 la volei feminin se va relua sâmbătă, cu alte patru meciuri.

Cel mai tare meci al rundei a treia se anunță a fi cel de la Târgu Mureș, acolo unde va avea loc un meci între două echipe care nu au cedat nici un set până în acest moment, Medicina și CSM București.

De asemenea, o altă partidă interesantă și echilibrată pare a fi cea de la Piatra Neamț, unde fetele din Târgoviște vor să demonstreze că au argumente pentru a se lupta la titlu.

La Craiova, echipa locală, care nu trece printr-o perioadă prea bună, va primi vizita unei echipe neînvinse, fosta campioana Știința Bacău. Partida e interesantă și pentru că va fi transmisă în direct pe DigiSport 3.

Tot sâmbătă se va disputa și partida Dinamo – ”U” Cluj, care va avea loc în sala Dinamo. E interesant de văzut dacă gazdele vor reuși să lege două victorii la rând sau dacă ardelencele vor reuși surpriza. Ca o paranteză, până acum clujencele au jucat doar în deplasare!

Etapa se va încheia luni, la Iași, unde Penicilina și Rapid, ambele fără punct până acum, vor juca un meci ce se anunță echilibrat.

Programul complet al etapei a treia:

Miercuri

CSM Lugoj – Alba Blaj 0-3 (18-25, 17-25, 22-25)

Sâmbătă

Ora 12.15: SCM U Craiova – Știința Bacău (în direct la DigiSport 3)

Ora 13.30: Dinamo – ”U” Cluj

Ora 18.00: Unic Piatra Neamț – CSM Târgoviște

Ora 18.00: Medicina Tg. Mureș – CSM București

Luni

Ora 15.00: Penicilina Iași – Rapid

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns