Divizia A1 (f): Și fetele dispută miercuri etapa a zecea. Dinamo – CSM București se joacă la Dobroești

dinamo volei feminin divizia a1
dinamo volei feminin divizia a1
Dinamo, in sezonul 2016/ 2017

Și în campionatul feminin de volei este programată miercuri etapa a zecea. La fel ca și la băieți, programarea meciurilor în aceeași zi cu o etapă de fotbal a făcut ca nici o partidă de volei să nu fie televizată.

Din această rundă s-a disputat deja un meci, ba chiar cu două săptămâni mai devreme. Pe 14 ianuarie, Alba Blaj a învins cu scorul de 3-0 pe CSU Galați, chiar pe malul Dunării.

Iată programul celorlalte meciuri programate în această a zecea etapă, din care se desprinde meciul Dinamo – CSM București. Care, din păcate, se dispută la Dobroești, nu în sala Dinamo.


Divizia A1 (f): Programul etapei a zecea

Luni, 14 noiembrie

Alba Blaj – CSU Galați 3-0 (25-11,25-5, 25-17) – s-a jucat la Galați

Miercuri, 30 noiembrie

Ora 14.00: Unic Piatra Neamt – CSM Târgoviște (se joacă la Târgoviște)

Ora 14.00: SCM U Craiova – Stiința Bacău

Ora 18.00: Dinamo – CSM București (se dispută la Dobroești)

Ora 18.30: CSM Lugoj – Medicina Târgu Mureș

Ora 18.30: SCM Pitești – Penicilina Iași

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns