Divizia A1 (f): Start în etapa a șaptea. Iată programul complet al rundei

CSM Targoviste volei feminin
CSM Targoviste volei feminin
CSM Targoviste

Voleiul feminin de înalt nivel revine în actualitate.

După un mijloc de săptămână în care le-am ținut pumnii echipelor noastre în cupele europene, revenim la întrecerea internă. Care programează meciurile etapei a șaptea pe parcursul a trei zile.

Sâmbătă vor avea loc patru partide. Cea mai interesantă se anunță cea de la Craiova, acolo unde gazdele primesc replica unei echipe care a strâns cinci victorii consecutive: Dinamo. Un alt meci interesant va avea loc la Piatra Neamț, acolo de unde Penicilina, o echipă aflată într-un plus evident de formă, încearcă să obțină puncte.

Cel mai interesant meci e cel de la București, de duminică. Se întâlnesc două echipe neînvinse, CSM București și Alba Blaj. Meciul va fi în direct, pe DigiSport 2.De asemenea, un alt meci foarte interesant e cel care va încheia runda, de la Bacău, între reprezentantele noastre din actuala ediție a Cupei CEV: Știința și CSM Târgoviște.

Programul complet al etapei a șaptea a Diviziei A1 (f)

Sâmbătă

Ora 14.00: Unic Piatra Neamț – Penicilina Iași

Ora 17.00: SCM U Craiova – Dinamo

Ora 18.00: CSU Medicina Târgu Mureș – Rapid

Ora 18.30: CSM Lugoj – ”U” Cluj

Duminică

Ora 11.30: CSM București – Alba Blaj (în direct pe DigiSport 2)

Luni

Ora 18.00: Știința Bacău – CSM Târgoviște (în direct pe DigiSport 2)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns