Divizia A1 (f): Știința Bacău a învins la Târgoviște. Iată programul celorlalte meciuri din etapa a 18-a

volei stiinta bacau feminin divizia a1
volei stiinta bacau feminin divizia a1
Stiinta Bacau a castigat la Targoviste

Etapa a 18-a a Diviziei A1 la volei feminin a început cu un derby care s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. Restul meciurilor se dispută sâmbătă și duminică.

Știința Bacău a învins cu 3-2 la Târgoviște, într-un meci pe viață și pe moarte. Moldovencele s-au mai apropiat cu două puncte de Dinamo, ocupanta locului 4, care are însă sâmbătă un meci relativ ușor, în propria sală, contra fetelor de la Craiova.

Tot sâmbătă, un meci interesant se anunță la Cluj, acolo unde gazdele încearcă să producă surpriza în fața formației CSM Lugoj. De asemenea, la Iași, Penicilina are un meci foarte tare, contra formației care a produs surpriza etapei trecute, Unic Piatra Neamț.

Duminică se va disputa însă cel mai tare meci al rundei: Alba Blaj – CSM București.

Divizia A1 (f) – programul etapei a 18-a

Vineri

CSM Târgoviște – Știința Bacău 2-3 (25-16, 15-25, 14-25, 25-14, 13-15)

Sâmbătă

Ora 13.00: Dinamo – SCM U Craiova

Ora 14.00: ”U” Cluj – CSM Lugoj

Ora 16.30: Rapid – Medicina Târgu Mureș

Ora 17.00: Penicilina Iași – Unic Piatra Neamț

Duminică

Ora 14.30: Alba Blaj – CSM București (în direct la DigiSport 3)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns