Divizia A1 (f): Surpriză imensă la Tâgoviște! Volei Alba Blaj a suferit prima înfrângere din campionat

csm targoviste echipa de volei feminin din sezonul 2018/ 2019

Etapa a 13-a a fost cu ghinion pentru Volei Alba Blaj, care a suferit prima înfrângere din campionat.
Într-o restanță din cadrul etapei a 13-a a Diviziei A1 la volei feminin, CSM Târgoviște a reușit una dintre cele mai mari surprize din acest campionat: a învins cu scorul de 3-2 (14-25, 25-22, 25-21, 21-25, 15-13) pe Volei Alba Blaj, singura echipă neînvinsă în acest sezon.

Jelena Alajbeg, cu 29 de puncte, și Sara Klisura, cu 20 de puncte, au fost eroinele gazdelor, în timp ce de la oaspete s-au remarcat Ioana Baciu (21 de puncte), Sonja Newcombe și Maria Karakasheva, ambele cu câte 19 puncte.

În urma acestui rezultat, distanța dintre Volei Alba Blaj și CSM București este acum de două puncte în favoarea ardelencelor. Pe 16 martie, la Blaj, în ultima etapă a sezonului regulat din Divizia A1, ocupantele primelor două locuri se vor afla față în față pentru a doua oară în acest campionat.

Apoi, marțea viitoare, pe 19 martie, jucătoarele din Blaj vor disputa prima manșă a finalei Cupei CEV, contra italiencelor de la Busto Arsizio.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns