Divizia A1 (f): Turneul 3 începe joi, cu Dinamo – ”U” Cluj. Programul tuturor grupelor

Turneul 3 al Diviziei A1 la volei feminin începe joi, cu grupa a patra, care se dispută în sala Dinamo din Capitală. Din păcate, și această rundă e afectată de coronavirus.




Dinamo, cu o echipă decimată de coronavirus, va juca totuși în turneul pe care îl organizează. Prima adversară va fi Universitatea Cluj, partida urmând să înceapă de la ora 17.00 și să fie transmisă în direct pe pagina de Facebook a CS Dinamo. Din grupă mai face parte Belor Galați.

Dacă vă întrebați de ce partidele de la București se joacă de joi, în timp ce restul meciurilor din etapă încep de vineri, explicația e simplă: duminică, dinamovistele vor pleca spre Portugalia, acolo unde marți și miercuri vor juca ambele manșe cu Porto, din 16-imile de finală ale Cupei Challenge.

Așa cum spuneam, de vineri trebuiau să înceapă partidele din celelalte grupe. Numai că în cazul seriei a treia, de la Pitești, turneul s-a transformat într-un singur meci, după ce Medicina Târgu Mureș a anunțat că nu poate participa, din cauza coronavirusului.

În această rundă avem și două meciuri televizate în direct – restul partidelor pot fi urmărite în transmisiuni directe pe paginile de Facebook ale echipelor organizatoare. TVR 3 va transmite vineri meciul CSM Târgoviște – Știința Bacău (ora 15.00), iar sâmbătă partida Știința Bacău – Rapid (ora 14.00). În mod normal sâmbătă aveam la TVR 3 Steaua – Arcada Galați, dar aceasta nu se va mai disputa din cauza coronavirusului care a lovit formația bucureșteană.




Divizia A1 (f): Programul Turneului 3

Grupa 1 (Lugoj)

Vineri, 20 noiembrie

18.30 CSM Lugoj – CSO Voluntari 2005 – în direct AICI

Sâmbătă, 21 noiembrie

18.30 CSO Voluntari 2005 – CS Medgidia – în direct AICI

Duminică, 22 noiembrie

18.30 CSM Lugoj – CS Medgidia – în direct AICI

Grupa 2 (Pitești)

Vineri, 20 noiembrie

FC Argeș – CSU Medicina CNUE Tg. Mureș 3-0 – decis la ”masa verde”

Sâmbătă, 21 noiembrie

CSU Medicina CNUE Tg. Mureș – CSM Volei Alba Blaj 0-3 – decis la ”masa verde”

Duminică, 22 noiembrie

17.00 FC Argeș – CSM Volei Alba Blaj – în direct AICI

Grupa 3 (Târgoviște)

Vineri, 20 noiembrie

15.00 CSM Târgoviște – Știința Bacău – în direct la TVR 3

Sâmbătă, 21 noiembrie

14.00 Știința Bacău – Rapid – în direct la TVR 3

Duminică, 22 noiembrie

18.00 CSM Târgoviște – Rapid – în direct AICI

Grupa 4 (Dinamo)

Joi, 19 noiembrie

17.00 Dinamo – ”U” Cluj – în direct AICI

Vineri, 20 noiembrie

17.00 ”U” Cluj – Belor Galați – în direct AICI

Sâmbătă, 21 noiembrie

17.00 Dinamo – Belor Galați – în direct AICI




Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!



Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns