Divizia A1 (f): Turul la volei feminin se încheie marți, cu restanța SCM U Craiova – Alba Blaj

alba blaj liga campionilor volei
alba blaj liga campionilor volei
Alba Blaj in actiune la Moscova

Dacă tot ni se spune la televizor că ziua de mâine începe azi, așa pot și eu să afirm, în cunoștință de cauză: returul Diviziei A1 se încheie mâine.

Ultimul meci al turului Diviziei A1 la volei feminin va avea loc marți. E o restanță din etapa a cincea, SCM U Craiova – Alba Blaj și cu acest meci se încheie în mod oficial sezonul intern la volei feminin. În clasament, Alba Blaj încheie turul pe primul loc indiferent de rezultatul acestui meci, în vreme ce Craiova ocupă locul 10.

După acest meci, campionatul intern se va întrerupe până la anul, când, pe 23 ianuarie, e programată prima etapă a returului.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns