Divizia A1 (f): U Cluj a învins pe Belor Galați. Rezultatele de vineri din Turneul 3

Bucuria clujencelor după victoria obținută în fața celor de la Belor Galați

Universitatea Cluj a reușit victoria zilei în Turneul 3 al Diviziei A1 la volei feminin. În rest, favoritele s-au impus în celelalte două partide de vineri.
Învinse cu 3-1 de junioarele de la Dinamo în primul meci al turneului Grupei a patra, clujencele și-au revenit spectaculos și au bătut, împotriva oricăror pronosticuri, pe Belor Galați, scor 3-2! Simina Străchinescu și Adina Stanciu, de la învingătoare, ambele cu câte 18 puncte, au fost cele mai bune marcatoare ale meciului. De la gălățence, Sorina Milcăuș, Talita Jose și Borislava Saykova au avut, toate, câte 12 puncte.

Sâmbătă avem în această grupă partida Dinamo – Belor Galați.

Bucuria clujencelor după victoria obținută în fața celor de la Belor Galați
Bucuria clujencelor după victoria obținută în fața celor de la Belor Galați

La Târgoviște, formația locală s-a distrat cu Știința Bacău, pe care a învins-o cu scorul de 3-0. Bulgăroaicele Gergana Dimitrova (17 puncte) și Maria Yordanova (12) au fost cele mai bune marcatoare ale gazdelor. De partea cealaltă, s-au remarcat Natasa Cikiriz (10 puncte) și Kinga Kasprzak (7).

Sâmbătă, de la ora 14.00, avem în direct la TVR 3 meciul Știința Bacău – Rapid, care se anunță foarte echilibrat.

La Lugoj au început meciurile Grupei 1. Echipa gazdă a învins cu scorul de 3-1 pe Voluntari, obținând prima victorie din acest campionat. Sâmbătă e programată partida dintre Voluntari și CS Medgidia.

Tot sâmbătă se va disputa și singurul meci din cadrul turneului Grupei 2, organizată la Pitești. Gazdele vor întâlni campioana, Volei Alba Blaj, meciul fiind mutat de duminică, pentru că oricum blăjencele erau în localitate și adversarul inițial, Medicina Târgu Mureș, nu a făcut deplasarea din cauza COVID-ului.
Divizia A1 (f): Programul Turneului 3

Grupa 1 (Lugoj)

Vineri, 20 noiembrie

CSM Lugoj – CSO Voluntari 2005 3-1 (25-16, 25-13, 22-25, 25-13)

Sâmbătă, 21 noiembrie

18.30 CSO Voluntari 2005 – CS Medgidia – în direct AICI

Duminică, 22 noiembrie

18.30 CSM Lugoj – CS Medgidia – în direct AICI

Grupa 2 (Pitești)

Vineri, 20 noiembrie

FC Argeș – CSU Medicina CNUE Tg. Mureș 3-0 – decis la ”masa verde”

Sâmbătă, 21 noiembrie

17.00 FC Argeș – CSM Volei Alba Blaj – în direct AICI

Duminică, 22 noiembrie

CSU Medicina CNUE Tg. Mureș – CSM Volei Alba Blaj 0-3 – decis la ”masa verde”

Grupa 3 (Târgoviște)

Vineri, 20 noiembrie

CSM Târgoviște – Știința Bacău 3-0 (25-19, 25-12, 25-15)

Sâmbătă, 21 noiembrie

14.00 Știința Bacău – Rapid – în direct la TVR 3

Duminică, 22 noiembrie

18.00 CSM Târgoviște – Rapid – în direct AICI

Grupa 4 (Dinamo)

Joi, 19 noiembrie

Dinamo – ”U” Cluj 3-1 (25-18, 25-22, 22-25, 25-18)

Vineri, 20 noiembrie

”U” Cluj – Belor Galați 3-2 (17-25, 25-21, 12-25, 25-16, 15-9)

Sâmbătă, 21 noiembrie

17.00 Dinamo – Belor Galați – în direct AICI
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns