Divizia A1 (f): Ultima rundă a turului are cap de afiş meciul CSM Târgovişte – Dinamo. Programul complet al etapei a 11-a

CSM Targoviste volei feminin
CSM Targoviste volei feminin
CSM Targoviste

Divizia A1 a ajuns la ultima etapă a turului. Runda se va disputa pe durata a trei zile, de sâmbătă până luni.

Încet-încet am ajuns şi la finalul turului Diviziei A1 la volei feminin. Parcă special pentru a nu fi grea despărţirea până anul viitor, meciurile sunt programate de-a lungul a trei zile: 4 sâmbătă, unul duminică şi ultimul luni.

Cea mai interesantă întâlnire, prin prisma valorii celor două formaţii, pare a fi cea de la Târgovişte, acolo unde gazdele vor juca, duminică, împotriva lui Dinamo. O echipă pe care mulţi nu o vedeau bine în acest campionat, dar care a demonstrat că se poate face performanţă şi se pot obţine rezultate şi cu un lot alcătuit din românce într-un sport ce pare tot mai mult al străinilor. Tot bat monedă pe acest lucru nu pentru că aş ţine cu Dinamo, ci pentru că, după părerea mea, o formaţie care dă credit româncelor merită tot respectul şi încurajările noastre. Pentru a nu fi acuzat de partizanat, trebuie spus că aceleaşi merite le are şi Bacăul, acolo unde tot la fel, toate sportivele au cetăţenie română.

De asemenea, un meci foarte interesant e cel de la Bucureşti, acolo unde CSM va juca împotriva formaţiei din Lugoj. E interesant de văzut cum s-au refăcut gazdele după meciul dramatic câştigat miercuri în Cupa Challenge, o partidă în care au revenit de la 0-2 la seturi.


Programul etapei a 11-a a Diviziei A1 (f)

Sâmbătă

Ora 13.00: SCM U Craiova – CS „U” Cluj

Ora 18.00: CSU Medicina Tg. Mureş – Unic LPS Piatra Neamţ

Ora 18.00: CSM Bucureşti – CSM Lugoj

Ora 18.00: CS Volei Alba Blaj – Rapid

Duminică

Ora 11.00: CSM Târgovişte – Dinamo (în direct la DigiSport 2)

Luni

Ora 17.00: Ştiinţa Bacău – Penicilina Iaşi

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns