Divizia A1 (f): Victorie clară pentru Alba Blaj în primul meci al returului. Celălalt meci are loc sâmbătă și e televizat

Alba Blaj si bucuria victorie in Liga Campionilor

Volei Alba Blaj s-a impus fără emoții la Galați, în primul meci al etapei a zecea, prima a returului Diviziei A1 la volei feminin.
Blajul s-a impus cu scorul de 3-0 în fața gazdelor de la Belor, în meciul care a deschis practic returul Diviziei A1 la volei feminin. Ioana Baciu, cu 18 puncte, a fost cea mai eficientă jucătoare de pe teren. A fost urmată de coechipiera ei, Newcombe, autoare a 14 puncte. De la gazde, Suslova a fost cea mai bună, cu 7 puncte.

Etapa a zecea va continua sâmbătă, când se dispută partida CSM București – CSM Târgoviște. Acel meci are loc la sala Polivalentă din Capitală și va începe la ora 14.00, urmând să fie transmis în direct la DigiSport.

E singura partidă din această rundă care se mai joacă atunci când era programat, pentru că meciul CSM Lugoj – Știința Bacău a fost amânat, iar ”U” Cluj nu mai are adversară după ce Agroland Timișoara s-a retras din campionat. Dinamo avea etapă liberă.Divizia A1 (f): Programul etapei a 11-a

Marți, 15 ianuarie

Belor Galați – Volei Alba Blaj 0-3 (11-25, 20-25, 10-25)

Sâmbătă, 19 ianuarie

14.00 CSM București – CSM Târgoviște – în direct la DigiSport

CSM Lugoj – Știința Bacău – amânat

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns