Divizia A1 (f): Victorie mare pentru Rapid cu ocupanta locului 3, CS Medgidia

Rapid a castigat în fața celor de la Medgidia

Rapidul a produs surpriza turneului 2 al Diviziei A1 la volei feminin după ce a învins ocupanta locului 3, CS Medgidia. În rest, s-au consemnat rezultate normale.
Rapidistele s-au impus cu scorul de 3-1 în fața unei echipe din Medgidia parcă surprinse de valoarea adversarului. Sosirea în echipă a centrului brazilian Leticia Magnani Hage a adus un plus evident de valoare echipei bucureștene, mai ales că antrenorul Marius Măcicășan a putut astfel să o folosească pe cealaltă braziliancă din lot, Nati Martins, pe postul de fals, deși ea este centru. Mișcarea a dat roade, ea reușind 16 puncte, cele mai multe dintre toate jucătoarele de pe teren, iar asta în ciuda multor atacuri trimise în aut sau în fileu. De la învinse, Larisa Vasilică și Adrian Matei, ambele cu câte 13 puncte, au fost cele mai bune marcatoare.

Într-un alt meci, Dinamo s-a impus cu scorul de 3-0 în fața celor de la CSO Voluntari. Nneka Onyejekwe, cu 10 puncte, a fost cea mai bună marcatoare de pe teren. De la învinse s-a remarcat Maria Milovic, cu 9 puncte.

Liderul clasamentului, CSM Târgoviște, continuă seria victoriilor începută din prima etapă. Formația de la Turnul Chindiei s-a impus cu scorul de 3-0 în fața formației Belor Galați. Heydi Casanova, cu 17 puncte, a fost cea mai bună marcatoare a partidei, în vreme ce de la învinse, Borislava Saykova a reușit 7 puncte.

Știința Bacău a obținut a doua victorie din cadrul turneului de la Cluj-Napoca, după 3-1 cu FC Argeș. Cele mai bune marcatoare au fost de la învinse, Ralina Doshkova și Vanya Varbanova, ambele cu câte 21 de puncte. De la învingătoare, Natașa Cikiriz, cu 20 de puncte, a fost cea mai bună marcatoare.
Divizia A1 (f): Programul și rezultatele turneului 2 al returului

Grupa 1 (Târgu Mureș)

Vineri, 5 februarie

CSU Medicina CNUE Tg. Mureș – CSO Voluntari 2005 0-3 (18-25, 20-25, 17-25)

Sâmbătă, 6 februarie

CSO Voluntari 2005 – CS Dinamo București 0-3 (19-25, 14-25, 16-25)

Duminică, 7 februarie

18.00 CSU Medicina CNUE Tg. Mureș – CS Dinamo București

Grupa 2 (Blaj)

Vineri, 5 februarie

CSM Volei Alba Blaj – CS Medgidia 3-1 (25-23, 23-25, 25-18, 25-15)

Sâmbătă, 6 februarie

CS Medgidia – CS Rapid București 1-3 (23-25, 15-25, 25-12, 13-25)

Duminică, 7 februarie

18.00 CSM Volei Alba Blaj – CS Rapid București

Grupa 3 (Cluj)

Vineri, 5 februarie

CS „U” NTT Data Cluj – CS Știința Bacău 0-3 (19-25,  24-26, 20-25)

Sâmbătă, 6 februarie 

CS Știința Bacău – FC Argeș 3-1 (25-21, 18-25, 25-21, 25-18)

Duminică, 7 februarie

17.00 CS „U” NTT Data Cluj – FC Argeș

Grupa 4 (Lugoj)

Vineri, 5 februarie

CSM Lugoj – CSU Belor Galați 3-0 (25-19, 25-20,25-19)

Sâmbătă, 6 februarie

CSU Belor Galați – CSM Târgoviște 0-3 (18-25, 16-25, 11-25)

Duminică, 7 februarie

18.30 CSM Lugoj – CSM Târgoviște

Clasamentul Diviziei A1 (f)

 1. CSM Târgoviște – 41 puncte
 2. CSM Volei Alba Blaj – 39 puncte
 3. CS Medgidia – 29 puncte
 4. Dinamo – 27 puncte
 5. Știința Bacău – 26 puncte
 6. Rapid – 21 puncte
 7. CSM Lugoj – 20 puncte
 8. Belor Galați – 19 puncte
 9. CSO Voluntari – 16 puncte
 10. FC Argeș – 8 puncte
 11. „U” NTT Data Cluj – 6 puncte
 12. CSU Medicina CNUE Tg. Mureș – 6 puncteCadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns